Le "bocskoros románozott" egy Jobbikos, mert erdélyi magyar vagyok, nem kétszínűség ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
Verik a mellüket mekkora magyarok, mindenhova Nagy Magyarország térképet aggatnak, nyalnak a határontúli magyaroknak, stb, mégis ilyenek valójában?2013. máj. 20. 22:32
12/48 anonim válasza:
Ne felejtsd el: nem az a fontos, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja.
13/48 A kérdező kommentje:
Ha elhiszed, elhiszed, ha nem, akkor nem. Nem volt nálam tv stáb, nem is akartam berakatni az esti hirekbe, hogy bizonygassak bármit is. :)
2013. máj. 20. 23:13
14/48 A kérdező kommentje:
És baloldali sem vagyok. :)
2013. máj. 20. 23:14
16/48 anonim válasza:
azért a fiatalok körében a legnépszerűbb, főleg a főiskolásoknál.. inkább te nem lehetsz valami agyoniskolázott
17/48 anonim válasza:
" inkább te nem lehetsz valami agyoniskolázott"
Ha már ennyire érdekel, mérnök vagyok és közgazdász, két felsőfokú nyelvvizsgával ;) Tudod, nem minden egyetemista dől be a Jobbiknak sem. Reál szakokon pláne.
18/48 anonim válasza:
jó ez természetes, hogy aki itt bírál 2-3 diploma, meg 4-5 nyelvvizsga, de ha már ilyen tanult vagy, miért írod hogy 80 százaléka a jobbiknak aluliskolázott?
19/48 anonim válasza:
Hát, én elég sok Jobbikost ismerek a szakomon, és az elméleti fizikus szak az igencsak reálnak mondható. inkább te vagy az, aki bedől az ellenkezőnek.
20/48 anonim válasza:
nem veszi sehonnan, csupán savanyú a szőlő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!