Le "bocskoros románozott" egy Jobbikos, mert erdélyi magyar vagyok, nem kétszínűség ez egy kicsit?
"de ha már ilyen tanult vagy, miért írod hogy 80 százaléka a jobbiknak aluliskolázott?"
A közvélemény kutatások szerint a Jobbik szavazóinak 13%-a diplomás. Még keveset is írtam a 80%-kal.
Amúgy meg tapasztalat. Kis ízelítő a színvonalból:
Jó ilyen vidit baz.meg minden oldalról lehet berakni:
http://www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo
http://www.youtube.com/watch?v=r-UHlXz3Qqc
A Jobbik 13% a diplomás, ahha, kíváncsi volnék mekkor az arány egy MSZP nél :D
Másrészt meg az alul iskolázott nem azt jelenti, hogy nincs diplomája -.- akinek nincs diplomája az alul iskolázott szted? Csak mert én pl pont egyetemre járok másodéves vagyok, de nagyon nem így gondolom.
köszönöm megtisztelőnak tartom! pláne tőled, nem gondotlam volna, hogy valaha is beérhetlek :) de a kérdező érdemei elsősorban ... ugyanis nem képes válaszolni arra az egyszerű kérdés,re hol történt milyen körülmények között és melyik városban ... pedig ezek alapján könnyebb lenne magyarázatot találni, arra, hogy miért történt ez ...
Tudod van egy állítás, akkor azt bizonyítani szokták.. Ha valakinek van egy vélt sérelme, akkor azt lehető legpontosebbban körül írja ... de az iylen kérdés nagyon buta és gyermeteg ...
Beszólt egy oylan ember, akiről biztosan tudom, hogy jobbikos ráadásul nagy magyar polóban jár, sőt még nyalni is szokott nekem ... de többet nem mesélek a körülményről ... jól körülírtam az elképzelt srácot, remélem elképzelitek velem együtt a szitut ... iylen egy igazi troll, mint a kérdező ...
"Ha már ennyire érdekel, mérnök vagyok és közgazdász, két felsőfokú nyelvvizsgával ;)"
Ettől még aluliskolázott vagy, ugyanis ma már nem a felmutatható papírosok számában mérik ezt, hanem az értelmi színvonalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!