Nem tartjátok nevetségesnek, hogy az ország nagy része kormányváltást akar, mégis a Fidesz a messze legnépszerűbb párt?
A kapkodva gépelős mindenemet!
De ahhoz ész is kell, nem "de ahhoz és is van".
Jézusom.
"53%-os válaszoló szerintem lesz meglepetés jövőre neked és a pártodnak is. Ez volt 2002-ben is. Sok baloldali nem válaszol és ők többen vannak, mint a fideszesek, akik nem válaszolnak. Nem kell elhinni, de ezt borítékolom és emlékezz a szavaimra. Ha nem így lesz, akkor majd elnézést kérek tőled, de én állom a szavam."
Totál igaz! Arról nem beszélve hogy 2005 nyarán is elég mélyen volt az MSZP támogatottsága, aztán jött 2006 tavasza, és... (öszödi beszédben benne van ilyesmi is)!
Egyébként még addig a Fidesz fog tenni 1-2 olyan dolgot, amit hetente csinálnak, lesz még néhány "meglepi", és olyat buknak mint Rottenbiller! Egy év még hosszú idő! Ötletből nem fogynak ki úgy tűnik! Főleg most fognak majd kapkodni igazán mindenfelé! 1 évvel a választás(ok) előtt már a kőkemény kampányolás a legfőbb gondjuk! Ha olyan k**va jó lenne minden, akkor minek kellene lejáratniuk a másik oldalt? Ráadásul mivel eredményeket nem tudnak fölmutatni csak károkat, ezért "kell" a többi pártot lebőgetniük! Dilettáns hülyék!
Zárójelben kéne megjegyeznem, hogy egy baloldali szavazó lehet hogy azért nem válaszol például, mivel ott 8-10 pártra van lehetőség szavazni, -az igazi többpártrendszer keretein belül-, Viktor bátyátoknál pedig "egy a tábor egy a zászló" jelszó van! Én meg azt tartom nevetségesnek hogy ezt már egy általatok gyűlölt párt az MSZMP favorizálta, bár abban sokkal nagyobb szakértők, és politikusok (is!) voltak, mint Viktor és barátai...
Addig jó, amíg ilyen mutatók vannak, hogy hányan szavaznak a Fideszre, mert ezeknek közel 1/3-a nem megy el szavazni, hiszen majd a többi. 2002-ben is ez volt a bukta, és most is ez lesz. Illetve, hogy elmenjenek szavazni, azok, akik a Fidesszel nem értenek egyet.
Persze a Fidesznek muszály nyerni, mert rámásztak egy-két szocira, eltöröltek jó pár poziciót, ha a maszoposok jutnak hatalomra, akkor a fidesznek lőttek.
Mondjuk egy 4 párti koaliciónak örülnék, ott szerintem picit jobbak lennének a dolgok.
nem tudom elmúlt 20 évben volt-e ennyire népszerű kormányzó párt a választások előtt fél évvel?
Még mindig közel 50% a támogatottságuk a teljes népességkörébne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!