Mégis mire megy el az a rengeteg adó, ha a hóeséstől ilyen szinten megbénul az ország?
Komolyan szánalmas volt látni hogy mennyire felkészületlen az ország ilyen esetekre, már ami az eszközparkot illeti (a szervezetlenség más tészta).
40-50 éves tankok és egy db, szintén matuzsálemi lánctalpas szállító, helikopterek teljes hiánya, hómarók hiánya, stb a honvédség és a (miniszter szerint oly sikeres tartalékos rendszer -akiket ilyen esetekre hoztak létre - leszereplése, hírek szerint 40 katona segített, hát az még egy szakasz se, ha 400at mondanak azt se sokaltam volna)
"Miért nem képesek tisztítani azokat a rohadt utakat?"
Szerinted mivel és hogy kell megtisztítani egy utat ahol egyfolytában 100km/h szél fúj és szakad a hó? Elmegy a hókotró (ha nem akad el) és pár perc múlva ismét méteres a hóátfúvás.
Amúgy meg katasztrófa és vészhelyzetben teljesen természetes hogy a körülöttünk lévő országokat segítjük, mi is küldtünk mentő alakulatokat még Japán földrengéshez és cunamihoz is.
Amúgy én is ültem már 5 órát dugóban az Osztrák A2 autópályán egy baleset miatt. Itt pedig nem egy baleset történt, nem 1 kamion fordult keresztbe hanem több száz és megközelíteni is elég volt nem hogy menteni.
"40-50 éves tankok és egy db, szintén matuzsálemi lánctalpas szállító"
Ezeknél ötven év nem kor. A tank nem szuzuki ami tíz év után széthullik.
"40-50 éves tankok és egy db, szintén matuzsálemi lánctalpas szállító"
A T-72M1 tankokat 1982-től gyártották, tehát MAX 31 évesek lehetnek. Ez egy tanknál teljesen rendben van, főleg ha arra használjuk őket hogy ki kell szedni egy kamiont az árokból.
"helikopterek teljes hiánya"
100km/h-s hófúvásban szerinted melyik helikopter száll fel ember?
Értem én hogy a rendszert akarod fikázni, de akkor úgy csináld hogy közben ne legyél nevetséges.
2-es
"helikopterek teljes hiánya"
Erős szélben a helikopterek nem tudnak menteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!