Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP vagy a Fidesz kormányz...

Az MSZP vagy a Fidesz kormányzása alatt növekedtek jobban az adóterhek?

2013. máj. 13. 07:06
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

"minek kérdezel olyat, amire eleve csak a saját válaszod fogadod el igaznak?"

ÓÓ, most ki nem akar válaszolni? :)

"annyira imádom, mikor iqminusz neonáci kiskamaszok akarnak kioktatni történelemből, akik különbséget se tudnak tenni dolgok között. remélem a második világháborút már tanultátok.

akkor most játsszuk el, hogy pl hoffmann rózsa, orbán viktor, matolcsy györgy kommunista, mert mszmp tagok meg kisz titkárok voltak. nem koalíció, aktív résztvevő tag.

ezért nincs jövője ennek az országnak, mert tele van egy rakás ostobával."

Na most azt áruld már el, hogy hogy jön ide a második világháború? :DD

És kit érdekel a Matolcsy meg a Hoffmann? Nem is róluk van szó. Csak nem terelsz? :)

"nem, csak csökkenteni a cigányok szaporulatát. de rendszerint erre köpninyelni se tudtok, mert letagadni nem lehet, ezért kussoltok és tereltek.

mindegy hogy csavarod, vona emberellenes kijelentéseket tett."

Köpninyelni nem tudunk??? Én mondtam, hogy a jelenlegi helyzetben igen, csökkenteni kell, amíg nem tudnak beilleszkedni, és nem azért fognak 4-5-6 gyereket szülni, mert pénzt kapnak érte. Ezt magas neked megérteni, de komolyan? Vona emberellenes kijelentéseket tesz...aha..a bíróság kimondta, hogy a Jobbik nem náci, és még csak nem is szélsőséges. A bíróságot csak nem bírálod, hiszen amikor a Magyar Gárdát betiltotta, akkor bezzeg mindenki tartsa tiszteletben a bíróság döntését. Vagy most akkor mi van? Te bohóc.

"gyöngyösi márton: "Itt lenne az ideje a gázai konfliktus kapcsán, hogy felmérjük: a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára"

nem fals, hanem freudi elszólás :)"

Aztán pontosított, hogy a kettős állampolgárok jelenthetnek nemzetbiztonsági kockázatot. És ezt mások is megmondták, hogy a szövegkörnyezet alapján abszolút erre lehetett következtetni. Ilyenkor minden freudi elszólás, de amikor Simon Peresz kijelentette, hogy felvásásrolja többek között Magyarországot is, akkor mi volt a te fedődumád? Mert párat már hallottam pl. hogy részeg volt, hangalámondás, eleve ki sem jelentette stb. Pedig izraeli lapok is megerősítették. Engem nem érdekel, hogy a zsidókkal mit akarnak csinálni, én magyar vagyok, és nem a zsidókért fogok izgulni, hogy jajj velük mi lesz, hanem az országért, magamért és a magyar emberekért.

"senki nem mondta hogy liberalista lennék, már eleve hülyeséggel indítasz, mondjuk nem meglepő attól, aki 100 éves áltudományos ideológiákban hisz."

ÁÁÁ, nem vagy libsi, csak Fodor után epekedsz, meg abszolút liberális szövegeket nyomsz. :)

"imádom, mikor minden tajparaszt jól megmondja, hogy hülye vagyok, mert nem akarok kiirtani senkit. jaj bocsánat megint rosszul mondtam, nem kiirtani csak csökkenteni - kéne a neonácik szaporulatát. :)"

Személyeskedsz, mert fingod sincsen a témáról. Ebben az országban nagyon kevés a neonáci. Magyar emberek vannak, akik megelégelték az olyan fogyatékos emberek hazugságát, mint a tiéd is. Minden miatt aggódtok, kivéve a magyar emberek, és Magyarország sorsáért nem. Ne csodálkozz, ha már egyre többen nem hiszik el az elmúlt 20 év - köztük Fodor - barom politikus hazugságait.

"biztos szdsz szavazó volt. meg az a gárdista is aki a saját gyerekét erőszakolta évekig."

Ja, hogy te már az alapján ítélsz el embereket, hogy kire szavaznak? Ha anyád a Jobbikra szavazna, nemzetellenes neonáci söpredék lenne? Fordulj orvoshoz szerintem.

"a többi baromságod nem is érdekel, sok sikert a szélmalomharcodhoz."

Sejtettem, hogy savanyú a szőlő. :) Ugyanis ezután arra világítottam rá, hogy a liberálisok kiestek mindenhonnan, és eltűntek. Gondoltam, hogy ez nem fog érdekelni, de így van. Eltűnnek, és vele együtt hálistennek Fodor is. :)

2013. máj. 18. 16:26
 42/43 anonim ***** válasza:

nagyon gagyi, mikor egy buta ember ollóz össze beszólásokat.

legalább is én nem tudok értelmesnek tekinteni valakit aki

emberellenes elveket hirdet.

2013. máj. 18. 20:00
 43/43 anonim ***** válasza:

Beakadt a lemez? "emberellenes, emberellenes, emberellenes.." mást esetleg tudsz mondani? Az a buta, aki ugyanazt hajtogatja megállás nélkül, és amikor szembesítik azzal, hogy nincs igaza, ugyanúgy hajtogatja.

De tessék, miért nem jelented fel Vonát, hogy emberellenes? Az egy dolog, hogy mindenki kiröhögne - egyelőre csak itt, aztán majd az egész országban - de megvan rá a lehetőséged. Azzal, hogy hajtogatod megállás nélkül, hogy emberellenes, nem vagy "menőbb", mint azt te hiszed.

2013. máj. 18. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!