Mit gondoltok, a Fidesz-KDNP eddigi (2010 óta), vagy az MSZP (2002-2010) kormányzása a jobb?
Szerintem az MSZP 2009-ig kormányzott, mert utána szakértői kormány volt.
-no de mind a kettő egy vicc! annyi a különbség, hogy Orbán ugyanannyi sz@rt majdnem két év alatt lapátolt össze, mint a Böszme és elődje nyolc év alatt.
Ez a 10 év be fog vonulni a politikai szakkönyvekbe, a "hogyan szop@ss egy népet" címmel.
Vagy hátra a sajtóhibák részleghez...
2002-2006 Nem lehet alulmúlni.
2006-2008 Nem lett volna akkora katasztrófa ha nem gáncsolnak el minden jó irányba mutató kezdeményezést. Legalább azokat, amiket a Fidesz maga is mostanra meglépett. Úgy olcsóbb lett volna. /nekünk/
2008-2010 Az embereknek nem, de legalább az országnak hozott némi eredményt.
2010-2012 Katasztrófa a társadalomnak, az országnak.
Egy kalap sz@r mind a kettő kormányzása.
Mind a kettő a nyugati tőkétől várja a fellendülést, ami valahogy az elmúlt 22 év tapasztalatai alapján nagyon nem jött össze!
Nem értem a szavazóikat, hiszen még a macsak is világgá szalad ha a gazdája felrúgja szputnyiknak, ahelyet hogy enni adna neki! Minket folyamatosan rugdos a nyugati nagytőke, és mi még ma is dorombolunk kopogásig éheztetett szemmel.
Senkiben nem rémlet fel közületek maszoposok és fideszesek hogy nagyon nem jó irányba állunk, vagy a pártjaitok nagyon nem jól csinálnak valamit?
""Egyértemű, hogy a Fidesz-KDNP a jobb.
És miben?
Miben látszik, nyílvánúl meg?
#7 crem0001!
A választ ne várd, indokolni nem kell az nem volt a hírlevélben nekik!
szerintem mindkettő főleg ártott ennek az országnak.
hogy melyikük többet azt mindenki döntse el maga.
A Fidesz egyértelműen jobb a jelenlegi hibáikkal is.
A másik oldalról meg ne felejtsük ki az SZDSZ-t, ami messze a legkártékonyabb párt volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!