Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok, a Fidesz-KDNP...

Mit gondoltok, a Fidesz-KDNP eddigi (2010 óta), vagy az MSZP (2002-2010) kormányzása a jobb?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 16:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%

A fidesz 2 év alatt rontott annyit a költségvetés pozícióján mint az előtte levő...

őőő...

várjatok számolom.

Ja, nem.

Sokkal többet rontott mint eddig bárki összesen. Ez a helyes kifejezés.

De pedig lehet az MSZP korruptabb volt.

(hisz a fidesz hivatalosan fizetésként osztozik a maradékon :D )

Ez egy jó kis tragikomádia amúgy. Nem is tudtam hogy újjabban a demokratikus intézmények ledózerolását is kormányzásnak nevezzük.

2012. jan. 12. 01:02
 12/21 anonim ***** válasza:
50%
Mind kettő ugy szar ahogy van. A különbség annyi,hogy a parlament teltebb, mivel a kormánypárt most bejár "dolgozni".
2012. febr. 4. 13:16
 13/21 anonim ***** válasza:
56%
A Bajnai-kormány volt a legjobb, mert akkor reménykedtem, hogy a dilettáns MSZP után egy szakértő-kormány mindent helyrehoz. De utána a Fidesz kiölte belőlem a remény utolsó szikráit. Bele se merek gondolni, hol tartanánk, ha ők irányítanak 2002 óta.
2012. máj. 30. 18:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Asmosys válaszával egyetértek
2012. máj. 30. 18:52
 15/21 anonim ***** válasza:
Az MSZP nem mert semmihez hozzá nyúlni, nem jól intézték a gazdasági fellendülést. A FIDESZ pedig csak a felső tízezerrel törődik. A köznép csak akkor fontos, ha választás van. Lehetne ezt jobban is intézni. Egy kulcsos adó sem jó ezt már mások is elmondták(közgazdászok már bebizonyították, hogy nem visz előrébb) Az meg egyszerűen felháborító, hogy arról beszélnek, hogy 47000 Ft-ból ha valaki jól gazdálkodik, még félre is tehet. Be kellene vezetni, hogy a honatyák ennyi pénzből gazdálkodjanak. Valamit nem akarnak tudomásul venni, hogy az ország szolgálatában álltak és nem a gazdag emberek még gazdagabbá tételét.
2012. máj. 30. 19:42
 16/21 anonim ***** válasza:
23%
Ha azt nézzük amit én is átéltem lelkileg akkor egyértelműen Orbán Viktor róla tudok jót mondani sajnos Gyurcsányról nem lehet!
2012. máj. 30. 20:00
 17/21 anonim ***** válasza:
56%

"A fidesz 2 év alatt rontott annyit a költségvetés pozícióján mint az előtte levő...

őőő...

várjatok számolom.

Ja, nem.

Sokkal többet rontott mint eddig bárki összesen. Ez a helyes kifejezés. "

Hahahaha... Önmagában a "szakértői kormány" 2009ben többet rontott.

2012. máj. 30. 20:03
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Mindkettő pocsék módon kormányoz(már ami a gazdasági ügyeket illeti).

Talán a Bajnai-féle "szakértői kormány"(2009-2010)tevékenysége volt némileg elfogadható(visszahozták az országot a csődközeli helyzetből).

Szerintem is igaz a mondás:

"A Fidesz a gazdagok pártja,az MSZP pedig a zsidóké".

2012. máj. 30. 21:28
 19/21 anonim ***** válasza:

A Göbbels felnézett a pokolból Orbán Viktorra, és így szól:

"-Ahhoz túl öreg vagyok, hogy térden állva könyörögjek a receptedért, Viktor, de ahogy te a zembereket átverted, az a demagógia magasiskolája. Én sem tudtam volna jobban."

De mostanában a tetű módon megszerzett kétharmadával elkezdte azt megvalósítani, amit a Gyurcsány is akart tenni (persze nem a hülye szabadságharcára gondolok, hanem a szükséges megszorításokra), aki viszont elkövette azt a hibát, hogy racionális érveket mondott a zembereknek, akik ezeket nem hitték el, mert a mesék tején élnek inkább. Mert kellemesebb elhinni, hogy a Wall Street-en, meg Izraelben székelő pénzhatalmi "izé", meg az őket kiszolgáló posztkommunista liberálbolsik akarják tönkretenni Magyarországot, mint azt, hogy ha már a Kádár idején is többet költöttünk, mint amennyit kerestünk, akkor abból eladósodás lesz, mégpedig jó nagy, és spirál alakú. És sajnos a szabad választások sem az igazmondóknak kedveznek, ezért a rendszerváltás után is minden ugyanígy folytatódott.

2012. máj. 30. 21:34
 20/21 anonim ***** válasza:
58%
Hát, ha Te magad sem tudod eldönteni hogy melyik volt a rosszabb, akkor már meg is találtad a választ szerintem.
2012. máj. 30. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!