Mit gondoltok, a Fidesz-KDNP eddigi (2010 óta), vagy az MSZP (2002-2010) kormányzása a jobb?
A fidesz 2 év alatt rontott annyit a költségvetés pozícióján mint az előtte levő...
őőő...
várjatok számolom.
Ja, nem.
Sokkal többet rontott mint eddig bárki összesen. Ez a helyes kifejezés.
De pedig lehet az MSZP korruptabb volt.
(hisz a fidesz hivatalosan fizetésként osztozik a maradékon :D )
Ez egy jó kis tragikomádia amúgy. Nem is tudtam hogy újjabban a demokratikus intézmények ledózerolását is kormányzásnak nevezzük.
"A fidesz 2 év alatt rontott annyit a költségvetés pozícióján mint az előtte levő...
őőő...
várjatok számolom.
Ja, nem.
Sokkal többet rontott mint eddig bárki összesen. Ez a helyes kifejezés. "
Hahahaha... Önmagában a "szakértői kormány" 2009ben többet rontott.
Mindkettő pocsék módon kormányoz(már ami a gazdasági ügyeket illeti).
Talán a Bajnai-féle "szakértői kormány"(2009-2010)tevékenysége volt némileg elfogadható(visszahozták az országot a csődközeli helyzetből).
Szerintem is igaz a mondás:
"A Fidesz a gazdagok pártja,az MSZP pedig a zsidóké".
A Göbbels felnézett a pokolból Orbán Viktorra, és így szól:
"-Ahhoz túl öreg vagyok, hogy térden állva könyörögjek a receptedért, Viktor, de ahogy te a zembereket átverted, az a demagógia magasiskolája. Én sem tudtam volna jobban."
De mostanában a tetű módon megszerzett kétharmadával elkezdte azt megvalósítani, amit a Gyurcsány is akart tenni (persze nem a hülye szabadságharcára gondolok, hanem a szükséges megszorításokra), aki viszont elkövette azt a hibát, hogy racionális érveket mondott a zembereknek, akik ezeket nem hitték el, mert a mesék tején élnek inkább. Mert kellemesebb elhinni, hogy a Wall Street-en, meg Izraelben székelő pénzhatalmi "izé", meg az őket kiszolgáló posztkommunista liberálbolsik akarják tönkretenni Magyarországot, mint azt, hogy ha már a Kádár idején is többet költöttünk, mint amennyit kerestünk, akkor abból eladósodás lesz, mégpedig jó nagy, és spirál alakú. És sajnos a szabad választások sem az igazmondóknak kedveznek, ezért a rendszerváltás után is minden ugyanígy folytatódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!