Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ennyi jobbikos ifjú...

Miért van ennyi jobbikos ifjú az oldalon?

Figyelt kérdés

Csak néhány dolog amivel szerintem sokan nem értenek egyet:

- Unióból kilépés (rengeteg magyar dolgozik különböző Uniós tagállamban, mindenkinek haza kellene jönnie, nem lenne szabad munkavállalás külföldön, újra minden vám alá kerülne, külföldre útlevéllel lehetne menni. Uniós támogatásoktól való elesés.

-Szélsőséges gondolkodás: Az úgynevezett történelmi Magyarország ma, sőt már régebben sem lehetett fenntartani, a rengeteg nemzetiség miatt, maximum ha olyan határt húzunk, ahol többségében voltak a magyarok.

-Nem lenne szabad gyűlölködnünk, mert a gyűlölet csak gyengít egy népet, nem pedig erősít.

2013. máj. 10. 15:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Csak néhány dolog amivel szerintem sokan nem értenek egyet:"

Ebben a mondatban a kulcsszó a szerinted. :)

2013. máj. 10. 16:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Mindegy nem is akarom győzködni azokat, akiket nem is lehet, Ti tudjátok de aztán 4 év múlva ne sírjátok tele a fórumokat.
2013. máj. 10. 17:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Talán a fiatalok (én is az vagyok) nem rendelkezhetnek akkora élettapasztalattal, hogy tudják a mostani gazdaságpolitika rossz, a kormány rossz? Kérdem én, szerinted nincsenek szüleink, nagyszüleink akiktől hallottuk, hogy mi ment itt az elmúlt 23 évben? Én pl. 21 éves vagyok, tehát a 23 évből éltem 21-et, akkor csak tudhatom már hogysmint mennek itt a dolgok! És van élettapasztalatom, szegény család voltunk mindig is, de ahogy teltek az évek egyre rosszabb lett minden, ez talán nem a sz.r gazdaságpolitikának köszönhető? Hogy a drága hatalmon lévő politikusok zsebre dolgoztak az ország meg csődben van?

Nem értem a felvetésed...

Unióból kilépés csak jó lehet nekünk, nem kell a nyugatot majmolnunk, ott használnak ki minket ahol tudnak. És több országban is ki akarnak lépni az Unióból, pedig jobban élnek, mint mi, szerintem ez nem véletlen. Ez az egész EU, olyan, mint az USA...

Gyűlölködés? Ki gyűlölködik? A zsidók és a cigányok... Na kérem, az gyűlölködés magas szinten.

Nem fogom sem az engedélyedet, sem a bocsánatodat kérni azért, mert nekem elegem van ebből, gondolok a leendő gyerekeimre, a családomra és magamra.

2013. máj. 11. 08:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Hál'Istennek többen vannak a józan gondolkodású emberek,mint az agyhalottak.Többen vannak azok akik kilépnének az Eu-nak nevezett tákolmányból.. előbb utóbb úgyis összedől az európai egyesült államok..teccik' vagy nem :D
2013. máj. 11. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:

én is fiatal vagyok és egyet értek a Jobbikkal.

Egyrészt nálam a romák tettek be, hiszen nap mint nap tapasztalom a viselkedésüket másrészt az Unióból való kilépés nem is olyan rossz ötlet, hiszen igaz, nem lenne aki támogatna de nem lenne aki megmondjon mindent. Ez alapból "szabad" ország és sajnos egyre kevésbé Magyar..

2013. máj. 20. 21:30
 16/16 anonim ***** válasza:
52%

1. senki nem gyűlölködik

2. az Euból már réges rég ki kellett volna lépni

3. a revízió szerintem nagyon szép dolog és meg is fog történni.

Így tovább Jobbik!

2013. jún. 6. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!