Azért van most az oldalon ilyen sok szélsőjobboldali, mert nincs iskola az érettségi miatt? Vagy folyamatosan ilyen sokan vannak jelen az internet világában?
Szélsőjobboldali egyáltalán nincs sok itt.
Mit értesz egyáltalán szélsőjobb alatt?
Nem sok szélsőjobbost ismerek, viszont rengeteg radikálist.
Hogy sok vagy kevés?
Kinek hogy!
A vad liberálisoknak 1 is sok, a langyos vizet már nagyon unó konzervatívoknak is is, és akik valóban változtatni szeretnének az elmúlt 23 irányán azok számára kevés.
Persze annyiban igazad lehet hogy a radikális jobb törzsbázisa a fiatal értelmiség és 38év az átlaga.
De mit is lehet várni?
A médiamágia nem egyszerű és az idősebbek kevesebbet neteznek, így csak a fősodor hat rájuk.
Nincs összehasonlítási alapjuk vagy saját tapasztalatuk, így befolyásolhatóbbak. A netet sokat használó fiatalok akiknek a nézeteit a saját maguk által széles körben tájékozódás adja nem ez a kategória, és nem véletlen hogy itt tarol a Jobbik. Ha mindent összevetünk talán ma még nincs sok radikális, de a tendencia alapján növekszik a tábor. Sőt semmi ok nincs feltételezni hogy ne növekedjen a jövőben.
6-os a kis "fejünben" pubi? Minek tartasz te engem.
Látszik, hogy hová tartozol, mert bárkit, aki nem osztja a te "világrengető" nézeteidet azonnal az ellentáborba sorolod. Ez a kétpólusú gondolkodás...
Ugye nem hinnéd el nekem, hogy legutóbb még én is rájuk szavaztam? Aztán amikor láttam, mit művelnek "élesben" szépen a függöny mögé néztem. És elkapott a hányinger.
Azóta egyetlen pártban sem bízom meg és nem is szeretem őket.
Ja és még valami. Attól, hogy te nagy mellénnyel hörögsz, hogy főiskolásként/egyetemistaként értelmiségi vagy... Papíron talán igen. De a papírral intelligencia nem jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!