Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy van az, hogy érettségi...

Hogy van az, hogy érettségi előtt 50 óra közmunkát kell csinálnom, de konkrétan meg sem mondják hol?

Figyelt kérdés

Ez az egész szerintem baromság.

Annyit mondanak menjek a Gellért-hegyre vagy a Rózsadombra szemetet szedni, de azt nem mondják meg hova.

Ez a terület nagyon nagy ,hogy találjak oda és azt az embert hol találjam meg akivel alá tudom íratni a papírt.

Meg az is miért van ,hogy egy alkalommal csak 3 órát lehet dolgozni?

2013. márc. 15. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem meg tök jó.Te bolond vagy.
2013. márc. 15. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:

"Annyit mondanak menjek a Gellért-hegyre "

Kik mondják?

"egy alkalommal csak 3 órát lehet dolgozni?"

Ez nem közhasznú önkéntes munka véletlenül? Csak mert az nem azonos a közmunkával.

Az igazolás kell szóljon a megfelelő számú napról, az a munkáltató szervezeten múlik, hogy elég rugalmas-e, mehetsz pl. napi 9 órát is, amire aztán 3 napot igazol.

2013. márc. 15. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
De nekünk, akik idén érettségizünk, nem is kell még.
2013. márc. 15. 18:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom ,de az, hogy utazok valahova ahol nem is nagyon voltam és azt se tudom ,hogy hova kell mennem dolgozni az szerintem nagyon nem jó buli ennyit erről.
2013. márc. 15. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mehettek stadiont építeni Felcsútra! Jó buli lesz, meglátod! xD
2013. márc. 15. 21:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó na tudod mikor valósítom meg Orsós vágyát az anyját stadiont akar ,de minek???Egyébként ezen jót röhögtem.
2013. márc. 16. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!