Szerintetek ezért van ennyi Jobbikos kérdés/komment ezen az oldalon?
Megint az index...
Szimplán csak azért van ennyi Jobbikos kérdés, mert inkább a fiatalok körében ismert ezaz az oldal, s az ő korukban jóval több a Jobbikos, mint például a középkorúaknál.
Szerintem meg nyilvánvaló, hogy ezért IS. A Jobbik, bármi is a véleményem az értékrendről, amit képvisel, bravúrosan használja ki a kor adta lehetőségeket: az internetet, a feltámasztott politikai humort, a pártzenét (FankaDeli), az aláírásgyűjtést.
A csapból is ők folynak, bizonyára azért, mert alapból is elhivatottak, de a "pártutasítás" is közre játszhat.
Index.hu...
Sokáig gondolkodtam, hogy mit írjak ide. Az előbb írtam egy egész regény de csak annyit mondok, hogy fel vagyok háborodva...
Okos cikk ez!Montam az annyjuknak,hogy mondogassa Marcsának,hogy több tejet,több tejet.Osz't büdös tehenje nem hissze el,akkor levágjuk!
erre azt mongya az anyjuk,hogy hüje vagy te Jozsi!Osz't mit iszunk akko'dobozos tejet?
Jozsi bá'
. Egyszerű!
Sokan vagyunk Jobbikosok.
Okosan és ügyesen 2014-után mi fogunk kormányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!