Szerintetek ezért van ennyi Jobbikos kérdés/komment ezen az oldalon?
Hogy ezért-e, vagy sem, egy biztos: a netet pár éve elözönlötték a szélsőjobbos kommentelők. Szövegeik egy sémára, ugyanazon klisékre épülnek, és őrült módon bele vannak esve a saját kedvenc pártjukba. Ezen kívül telespammelik az ember postaládáját az elvakult, fárasztó demagógiájukkal.
Sorry, engem az ilyen víruspropaganda nem hat meg, inkább csak a velük szembeni ellenérzést erősíti bennem.
"Hogy ezért-e, vagy sem, egy biztos: a netet pár éve elözönlötték a szélsőjobbos kommentelők. Szövegeik egy sémára, ugyanazon klisékre épülnek, és őrült módon bele vannak esve a saját kedvenc pártjukba. Ezen kívül telespammelik az ember postaládáját az elvakult, fárasztó demagógiájukkal."
Na ezt Lendvai Cenzor Ildikó jól berágta a szádba. Ezt tanultad napokon keresztül mire le tudtad írni?
Melyik párt tartott telefonos kampányt, melyik párt csicskásai rasszistázak megállás nélkül minden fórumon?
Nekem elegem van ebből az ostoba ballib fröcsögésből és hiába erőlködtök hazudozók szövetségesei főnökeitek nemsokára mennek a kaptárba. Követik Zuschlag elvtársatokat:-)
Sorry, engem az ilyen víruspropaganda nem hat meg, inkább csak a velük szembeni ellenérzést erősíti bennem.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:31
Látom, betalált :-))
A fent említett fórummal illetve spamekkel kapcsolatos tapasztalataim sajnos közvetlenek. A Jobbik kéretlen leveleit (újabb és újabb, gondolom fiktív küldőkkel) a viagrás, a "szerezzédiplomáttanulásnélkül", meg a "nigériaiminiszterözvegyevagyok, kűggyészázezerdollárt, kapsz hatvanmilliót" című spamekkel együtt kapom, és törlöm helyből.
Az, hogy erről is a szocik, meg Lendvai jutnak az eszedbe, az már a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!