A Fidesznek mennie kell, ez nyilvánvaló. De miért egy Bajnaira akarják néhányan (szerencsére nem sokan) leváltani a Fideszt?
Az MSZP 8 éve miatt kapott 2/3-ot a Fidesz. Ebben a 8 évben szerepe van Bajnainak is, hiszen miniszterelnök is volt, és miniszter is. Most, hogy az emberek rájöttek, hogy a Fidesz sem csinál semmi jót, visszatérnek az MSZP-hez. Ez nem szánalmas?
Visszatér mindenki ahhoz, akitől 2010-ben menekült. Ráadásul Bajnai most össze akar majd fogni az MSZP-vel és a DK-val is. Hogy képzelheti valaki azt, hogy ez valami "új"? Miért nem gondolkoznak ezek az emberek? Jobbikos vagyok, de hagyjuk most a Jobbikot, kérek mindenkit, hogy a kérdésre feleljen, ha nem tud, akkor se vagdalkozzon a Jobbikkal. :)
"Persze én a szakértői és EU-s véleményekről beszélek."
Próbálom megérteni a logikádat. Szóval ha Magyarországnak van egy miniszterelnöke, akit az EU dicsér, meg a szakemberek, de a lakosság illetve a magyar nép nem, akkor az jó?
És Vona Gáborral szerinted hány százalék lenne meg elégedve?
Biztos lennének jó páran,akik elleneznék.
Főleg EU.
Egyébként Gy F et én sem csíptem nagyon,de szerintem Bajnai jobban értene a gazdaság felvirágoztatásához,mit jelenlegi Orbán és Semjén csapata.Jelenlegi kormányra még egy kutyát sem bíznék,annyira borzalmas amit művelnek.
Örülök. Én sem :D
Csak veled meg pont az a baj - a nevedből levettem, hogy te baloldali vagy - hogy tényekkel, adatokkal sem lehet meggyőzni. Bajnai jó, és kész. (A Jobbik még nem volt kormányon, és azok, akik szerint sz@r a programjuk, nem tudják megindokolni, csak sz@r és kész).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!