Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek mennie kell, ez...

A Fidesznek mennie kell, ez nyilvánvaló. De miért egy Bajnaira akarják néhányan (szerencsére nem sokan) leváltani a Fideszt?

Figyelt kérdés

Az MSZP 8 éve miatt kapott 2/3-ot a Fidesz. Ebben a 8 évben szerepe van Bajnainak is, hiszen miniszterelnök is volt, és miniszter is. Most, hogy az emberek rájöttek, hogy a Fidesz sem csinál semmi jót, visszatérnek az MSZP-hez. Ez nem szánalmas?

Visszatér mindenki ahhoz, akitől 2010-ben menekült. Ráadásul Bajnai most össze akar majd fogni az MSZP-vel és a DK-val is. Hogy képzelheti valaki azt, hogy ez valami "új"? Miért nem gondolkoznak ezek az emberek? Jobbikos vagyok, de hagyjuk most a Jobbikot, kérek mindenkit, hogy a kérdésre feleljen, ha nem tud, akkor se vagdalkozzon a Jobbikkal. :)

2013. ápr. 27. 14:38
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Elírtam. 58% gondolta azt, hogy Bajnai nem jól kormányzott.
2013. ápr. 27. 20:33
 12/57 MolotovPunk ***** válasza:
89%

Figyelj én nem tudok azonosulni a jobbik politikájával.

1.Ez látszik a választói nagy részében.

2.Kereszténységet hirdet amit én jónak tartok,de ha megnézed választóinak jó fele meg ateista.Akkor mit keresnek a jobbikban?Csak csalódottság miatt szavaztak sokan rájuk.Balhéznak kiabálnak,még ha vannak is dolgok,amiben tényleg igazuk van így már nem szalonképesek számomra.

Egyébként a jobbik néhány részben bal oldali politikát folytat.Összelehetne hasonlítani a munkáspárt programját a jobbikéval.Pár dologban hasonló.Pl Államosítás stb.A szélsőségek néha összeérnek (részben.)Mindegy,hogy bal vagy jobb.Bár ha e kettő közül választanom kéne,akkor inkább Munkáspárt lenne szimpatikusabb nekem.

2013. ápr. 27. 20:45
 13/57 anonim ***** válasza:

"Ha valóban stabilizálta volna, akkor 2010 májusában nem 58% gondolta volna azt, hogy Bajnai jól kormányzott."

Az emberek véleménye ilyen szempontból irreleváns, mivel a többség képtelen objektíven szemlélni a dolgokat és csak az érzelmei alapján választ/szavaz.

A 20:16-os válaszodhoz pedig annyit, hogy mind a 2 oldalon vannak ilyen emberek szép számmal, akik indoklás és minden nélkül csak a marhaságokat mondják.

2013. ápr. 27. 20:50
 14/57 A kérdező kommentje:
De ha Bajnai valóban jó miniszterelnök volt - mint ahogy az ezen oldalon sokan állítják - akkor miért váltották le? Költői kérdés volt..
2013. ápr. 27. 21:01
 15/57 MolotovPunk ***** válasza:
89%

Mert az MSZPben is csalódtak sokan.Köztük én is.

Arra azért rég rájöttem,hogy a fid sokkal rosszabb.

Ők csinálják az igazi diktatúrát.

2013. ápr. 27. 21:03
 16/57 A kérdező kommentje:
Akkor meg miért akar összefogni az MSZP-vel Bajnai?
2013. ápr. 27. 21:03
 17/57 MolotovPunk ***** válasza:
89%
Mert csak úgy tudják leváltani a fidesz kormányt (talán.)
2013. ápr. 27. 21:27
 18/57 MolotovPunk ***** válasza:

Nem mellesleg amiért még rühellem a fideszt.Az Ír gázolót is annak idején ők adták ki,meg az azeri baltás gyilkost is.

Jól lejárattuk saját kis hazánkat,főleg,hogy Örményeknek nagy befolyása van a világban,persze egy ilyen nevetséges kormánytól erre telik.

2013. ápr. 27. 21:31
 19/57 MolotovPunk ***** válasza:
48%
Egyébként még egy gondom van a jobbikkal,maga a keresztény gondolat,hogy fér össze a halálbüntetés vissza hozatalával?Csak,mert azt ők szorgalmazzák nagyon.
2013. ápr. 27. 22:15
 20/57 anonim ***** válasza:
nem akarja itt senki se Bajnait, se senkit, viszont mivel a sok rossz közül ő az egyik jobb, ezért esélyes. Ennek az országnak már annyira mind1. Legalább 10-20 évnyi normális kormányzás kellene ahhoz, hogy talpra álljunk, de mivel a politika nem a becsületességről szól, ezért a normális kormányzás esélye sehol nincs. Lehetne a Jobbik is, LMP maradéka is, egyik sem tudja, hogy honnan, milyen módon irányítsa pozitív irányba az országot, ellenben a beígért célokat mind elmondja.
2013. ápr. 27. 23:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!