A Fidesznek mennie kell, ez nyilvánvaló. De miért egy Bajnaira akarják néhányan (szerencsére nem sokan) leváltani a Fideszt?
Az MSZP 8 éve miatt kapott 2/3-ot a Fidesz. Ebben a 8 évben szerepe van Bajnainak is, hiszen miniszterelnök is volt, és miniszter is. Most, hogy az emberek rájöttek, hogy a Fidesz sem csinál semmi jót, visszatérnek az MSZP-hez. Ez nem szánalmas?
Visszatér mindenki ahhoz, akitől 2010-ben menekült. Ráadásul Bajnai most össze akar majd fogni az MSZP-vel és a DK-val is. Hogy képzelheti valaki azt, hogy ez valami "új"? Miért nem gondolkoznak ezek az emberek? Jobbikos vagyok, de hagyjuk most a Jobbikot, kérek mindenkit, hogy a kérdésre feleljen, ha nem tud, akkor se vagdalkozzon a Jobbikkal. :)
Figyelj én nem tudok azonosulni a jobbik politikájával.
1.Ez látszik a választói nagy részében.
2.Kereszténységet hirdet amit én jónak tartok,de ha megnézed választóinak jó fele meg ateista.Akkor mit keresnek a jobbikban?Csak csalódottság miatt szavaztak sokan rájuk.Balhéznak kiabálnak,még ha vannak is dolgok,amiben tényleg igazuk van így már nem szalonképesek számomra.
Egyébként a jobbik néhány részben bal oldali politikát folytat.Összelehetne hasonlítani a munkáspárt programját a jobbikéval.Pár dologban hasonló.Pl Államosítás stb.A szélsőségek néha összeérnek (részben.)Mindegy,hogy bal vagy jobb.Bár ha e kettő közül választanom kéne,akkor inkább Munkáspárt lenne szimpatikusabb nekem.
"Ha valóban stabilizálta volna, akkor 2010 májusában nem 58% gondolta volna azt, hogy Bajnai jól kormányzott."
Az emberek véleménye ilyen szempontból irreleváns, mivel a többség képtelen objektíven szemlélni a dolgokat és csak az érzelmei alapján választ/szavaz.
A 20:16-os válaszodhoz pedig annyit, hogy mind a 2 oldalon vannak ilyen emberek szép számmal, akik indoklás és minden nélkül csak a marhaságokat mondják.
Mert az MSZPben is csalódtak sokan.Köztük én is.
Arra azért rég rájöttem,hogy a fid sokkal rosszabb.
Ők csinálják az igazi diktatúrát.
Nem mellesleg amiért még rühellem a fideszt.Az Ír gázolót is annak idején ők adták ki,meg az azeri baltás gyilkost is.
Jól lejárattuk saját kis hazánkat,főleg,hogy Örményeknek nagy befolyása van a világban,persze egy ilyen nevetséges kormánytól erre telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!