A Fidesznek mennie kell, ez nyilvánvaló. De miért egy Bajnaira akarják néhányan (szerencsére nem sokan) leváltani a Fideszt?
Az MSZP 8 éve miatt kapott 2/3-ot a Fidesz. Ebben a 8 évben szerepe van Bajnainak is, hiszen miniszterelnök is volt, és miniszter is. Most, hogy az emberek rájöttek, hogy a Fidesz sem csinál semmi jót, visszatérnek az MSZP-hez. Ez nem szánalmas?
Visszatér mindenki ahhoz, akitől 2010-ben menekült. Ráadásul Bajnai most össze akar majd fogni az MSZP-vel és a DK-val is. Hogy képzelheti valaki azt, hogy ez valami "új"? Miért nem gondolkoznak ezek az emberek? Jobbikos vagyok, de hagyjuk most a Jobbikot, kérek mindenkit, hogy a kérdésre feleljen, ha nem tud, akkor se vagdalkozzon a Jobbikkal. :)
pl. ott a Jobbik!
Az tudtommal nem MSZP, és nem is FIDESZ!
És nem rád mondtam, hogy hülye vagy, hanem erre az "Azért szavazok 1-re, hogy ne a 2. nyerjen" szisztémára mondtam, hogy baromság!
Ennyi erővel lehetne egy negyedik párt is.Akár LMP.Jó abban persze egyet értek veletek,hogy az LMP nagyon meggyengült utóbbi időben már.
Vagy ott lesz Fodor új liberális pártja,abban pl csak újak vannak és fiatalok is.
Nem vagyok egyébként liberális szavazó,de bízok benne,hogy fiatalokkal jobban menne a mostani rezsim megbuktatása.
Fodor pártjában konkrétan egy régi arc van és rengeteg új,jobbikban is vannak (régi fideszesek.Ennyi erővel az sem lenne jó.
Mondjuk nekem a jobbik sem szimpatikus,de tudom,hogy sokaknak igen.
Részemről viszont:Igazából összefogás kéne és le kéne váltani ezt a jelenlegi kormányt.
Nekem azért nem tetszik, hogy a balra szavazol, mert - bár nem fognak nyerni - de ha esetleg nyernének is, 2-3 év után meg azért sírnál, hogy valaki őket váltsa le. Mint ahogy sírt a szája mindenkinek az MSZP-Bajnai alatt. A másik meg az, hogy csődbe viszed az országot azzal a szavazattal.
És hidd el, az elmúlt 8 év lajstroma sokkal-de sokkal hosszabb, mint a Fideszé. Pedig jobbikos vagyok, de ezt be kell látni. Az, hogy vannak olyan idióták, akik képesek még a baloldalra szavazni, és elhiszik a hazugságaikat, szégyen és egyben szánalmas. 2010-ben jött a Fidesz az MSZP miatt, majd 2014-ben sokak szerint (szerencsére nem sokan annyira) jöhetne Bajnai, majd 2018-ban megint a Fidesz. Jézusom, na ez a szégyen és gyalázat.
Szégyen, hogy Magyarország lakossága gyáva és buta. (Természetesen tisztelet a kivételnek). Ennyit tudok elmondani erről.
Egyébként nem azért mondom,hogy ugráljak,de annak idején 90es évek elején közepén főleg,délutáni és éjszakai pótlékok emelését is MSZP szavazta meg főleg.Fidesz ezt egy gombnyomással 2012 ben ha jól tudom le söpörte és módosította,csökkentette(magyarul el vett belőle,nem gyengén.)
Munkatörvénykönyve is mi már?Egy vicc.
Alkotmányunk nincs,csak alaptörvényünk,de azt is állandóan módosítgatják össze vissza saját javukra.
Meg ha jól tudom 90 ben fid milyen oldalt is képviselt?
Aztán hirtelen váltott.Nekem ezért sem szimpik.
Írhatnék még okokat,de tele lenne vele az oldal.
Melósként nem tudok erre mit mondani,csak azt,hogy le kell váltani ezt a kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!