Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek mennie kell, ez...

A Fidesznek mennie kell, ez nyilvánvaló. De miért egy Bajnaira akarják néhányan (szerencsére nem sokan) leváltani a Fideszt?

Figyelt kérdés

Az MSZP 8 éve miatt kapott 2/3-ot a Fidesz. Ebben a 8 évben szerepe van Bajnainak is, hiszen miniszterelnök is volt, és miniszter is. Most, hogy az emberek rájöttek, hogy a Fidesz sem csinál semmi jót, visszatérnek az MSZP-hez. Ez nem szánalmas?

Visszatér mindenki ahhoz, akitől 2010-ben menekült. Ráadásul Bajnai most össze akar majd fogni az MSZP-vel és a DK-val is. Hogy képzelheti valaki azt, hogy ez valami "új"? Miért nem gondolkoznak ezek az emberek? Jobbikos vagyok, de hagyjuk most a Jobbikot, kérek mindenkit, hogy a kérdésre feleljen, ha nem tud, akkor se vagdalkozzon a Jobbikkal. :)

2013. ápr. 27. 14:38
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
88%

"Az idő mindent megszépít."

1998-2002 között sem remekelt annyira a Fidesz ,utána jött 8 év emeszpé , most újra Fidesz van.

A magyarok olyan , mint a fiatal elefántok , könnyen felejtenek ,nehezen tanulnak.Tisztelet a kivételeknek.

Egyébként én is a Jobbikra fogok szavazni 2014-ben.Nem mintha osztanám minden nézetüket , de nincs más alternatíva.

2013. ápr. 27. 14:45
 2/57 anonim ***** válasza:
48%

Bajnait én egy szavahihető, hozzá értő embernek tartom.

Abból a 8 évből ő nem valami sokat volt miniszterelnök, illetve addigra már jóformán teljesen mindegy volt.

Az összefogást pedig nem lehet biztosra venni, mi van ha nem fog össze?

Örülök, hogy egyesek már előre látják a jövőt.

2013. ápr. 27. 15:14
 3/57 A kérdező kommentje:

Te tényleg ennyire hülye és vak vagy?

[link]

[link]

[link]

Zuglóban az MSZP-DK-Együtt 2014 már összeállt. Na, ilyenkor mi van? :)

2013. ápr. 27. 15:17
 4/57 anonim ***** válasza:
32%

"könnyen felejtenek ,nehezen tanulnak"

Ez a válasz a kérdésre!

Én inkább azt nem értem, hogy abban sokan egyet értenek, hogy mindenképpen le kell cserélni a pártokat olyanra, ami még nem volt (ebbe tökéletesen bele illik a Jobbik)!

De csak azért, mert szerintük a Jobbik sem sokkal Jobb, inkább vissza szavazzák ugyanazt!

Mit várnak ezek az emberek?

Hogy majd jön egy párt, ami kormányra kerül, és 2 hét múlva 600 ezres fizetésünk lesz?

Mert akkor "jó sokáig" várhatnak!

Változtatni kell, ez a lényeg!

És jelenleg a Jobbik az egyetlen alternatíva, ami jobb az összes többinél, ha nem is tökéletes!

2013. ápr. 27. 15:19
 5/57 anonim ***** válasza:
32%
És a (Schiffer-féle) megmaradt LMP-t miért nem csípitek?
2013. ápr. 27. 16:31
 6/57 A kérdező kommentje:

Én nem tudok azonosulni az LMP liberális eszmeiségével. Én egy nemzeti radikális vagyok. Amerre haladtak a dolgok az elmúlt 22 (de akár 60) évben, az nem mehet így tovább. És az LMP-MSZP-DK-Fidesz-Bajnai ezt az utat folytatná. Ebből én nem kérek.

A Jobbik elképzeléseivel és programjával pedig azonosulni tudok. Ezért fogok rájuk szavazni. De maga az, hogy az emberek elhiszik, hogy Bajnai most valami "újat" hoz, az szerintem szánni való dolog. Erre irányult a kérdés is.

2013. ápr. 27. 17:07
 7/57 anonim ***** válasza:

Te azzal nem tudsz azonosulni, van aki meg a Jobbikkal nem tud.

Ez van.

Az emberek különbözőek.

2013. ápr. 27. 19:38
 8/57 A kérdező kommentje:

"Te azzal nem tudsz azonosulni, van aki meg a Jobbikkal nem tud.

Ez van.

Az emberek különbözőek."

Ezzel még önmagában nem lenne semmi gond, ha meg tudná indokolni. Vagy ha nem, nem járatná a száját róluk.

Például amikor a gazdasági programjukról van szó, akkor "az szar". "De hát miért?".."Mert csak"..Ja, értem. Vagy az, hogy nácik. "Miért?".."Mert Adolf Hitler az új Vona.." meg ilyenek. Hihetetlen tudatlanság, és terjeszti. Engem megkérdeznek, elmondom, hogy konkrétan miért nem azonosulok a liberalizmussal. Ők nem mondanak vagy írnak konkrétumot, csak "szar, meg nem jó, meg Hitler.."

Szóval vagy maradjon csöndben - és úgy ne szimpatizáljon velük - vagy beszéljen, de akkor ne marhaságokat. Ennyi az egész szerintem.

2013. ápr. 27. 20:16
 9/57 MolotovPunk ***** válasza:
70%

Szerintem Bajnai jobban tudná kezelni a válságot,mint Orbán és csapata.

Bajnai igaz csak 1 évet volt min.elnök,de stabilizálta a gazdaságot.Jobban,mint ahogy jelenlegi kormány csinálja.

(Az LMP egyébként nem liberális párt,hanem zöld bal oldal.)

Jó lenne tudni ezt másoknak is.

Egyébként szerintem az újak között,akiket 2010-ben beválasztottak parlamentbe az LMP az,aki ér is valamit igazán.

2013. ápr. 27. 20:25
 10/57 A kérdező kommentje:

Ki kell, hogy ábrándítsalak. Olvasd el az LMP alapítónyilatkozatát, amelyben az áll, hogy liberális, balközép és közösségelvű konzervatív politikai hagyományokból is építkező, de önmagában koherens, ökológiai és radikális demokrata politikai irányvonalat követ.

Eltekintve attól, hogy liberálisok, mit adtak, amiért jó? Most, hogy szétszakadt, be sem fognak valószínűleg jutni a parlamentbe. Jöttek-mennek. Az meg, hogy Bajnai stabilizálta az országot, a legenda kategória. Ha valóban stabilizálta volna, akkor 2010 májusában nem 58% gondolta volna azt, hogy Bajnai jól kormányzott.

2013. ápr. 27. 20:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!