Sok ember miért mondogatja itt, hogy szakma nélkül nem lehet külföldön munkát találni?
Kérdezik itt sokan, hogy érettségivel kapnak-e valamit Németországban, vagy Angliában.
Erre mindenki írja, hogy csak WC pucolás vagy Meki..
Nekem kb. 6-7 ismerősöm ment ki (AT, D, UK) csak érettségivel és normális munkájuk van. Havi 100-200 ezer Forintok tudnak megspórolni..
Minek kell terjeszteni itt ezeket a hülyeségeket?
Nekem sincs egy olyan ismerősöm sem, aki vécét pucolna külföldön.
Ez csak a szokásos fikázás, nem kell rajta meglepődni.
> Nekem kb. 6-7 ismerősöm ment ki (AT, D, UK) csak
> érettségivel és normális munkájuk van.
Milyen munkájuk van?
Lehet szakma nélkül , érettségivel is találni ,de azok csak kulimunkák , és nem fizetnek jól.
Wc , pucolás , mosogatás , Mekiben burgonya sütés és hasonlók.
Na igen, szal mi az a normális munka?
Mert nekem is vannak kint ismerőseim, de azok szakma+nyelvtudással mentek ki, a többi 3 hónapon belül szépen jött hazafelé, mert rájött, h lehet, h 300-400 ezret keres, de abból majdnem 200-at visz az albi, ami egy lyuk.
-pultos
-pincér
-karbantartó
-recepciós
-raktáros
-eladó
-árufeltöltő/pénztáros
-sofőr
Persze a nyelvtudás minden esetben megvolt!
Az sem igaz, hogy a kinti minimálbérből ugyanúgy élsz mint itthon.
Magyarországon mennyi a minimálbér? 60 ezer? Mondjuk kiveszel egy szobát rezsivel 30-ért, kajára elmegy 30 és elfogyott a pénzed.
Ausztriában 1000 Euró alatt nem igen keresel. Kiveszel egy szobát 250 Euróért, eszel 100 Euróért és megmaradt 650 Euród (195 ezer Forintod).
Akkor ugyanúgy élsz a minimálbérből mint itthon?
1.A csak érettségi az nálam azt jelenti, h nem beszéli a nyelvet
2.Te nagyon el vagy tévedve, ha szerinted 100 euro a kaja meg 250 egy szoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!