Mi bajuk van sokaknak Horthyval? Miért antiszemitázzák le?
Miért, kitiltasz?
Azt hitted, hogy majd mindenki lenyalogatja a képernyőt, amiért leírtad, hogy Horthy Miklós milyen hasznos tevékenységet végzett és mennyire szeretik őt a törpepártodban?
17:08
Oké, én abbahagyom a vitát, legyen neked igazad
17:09
Nem, egy idiótának tartalak, aki Karsaiból él, és szétnyalja Szálasi seggét. Kiforgat mindent, és egy idióta :D
17:37
Válaszolok erre is.
17:56
Minek írogatod a hülyeségeidet? Úgysem figyelek rád. Lesz@rlak. Ennyi.
18:00
Ez állat. Szuper. Na, elhúzol akkor innen?
....
Ahhoz képest, hogy nem foglalkozol velem, az elmúlt több mint egy órában folyamatosan válaszoltál, nem éppen irodalmi stílusban. Most erre mit mondjak?
Én abbahagytam volna már rág, de te képtelen vagy rá, mert bánt, hogy mindent amit állítottál ledöntöttem.
"Horthy egy egyenes jellemű és bátor katonaember volt,Kádár meg egyszerűen a szovjetek lakája."
Nem jól beszélsz. Kádár sokkal népszerűbb a közvélemény kutatások szerint, mint a tengerész. Így el is van döntve melyik a jobb, a kérdező logikája szerint.
Ezt a témát már sokszor áttárgyaltuk itt. Legutóbb ennél a kérdésnél:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__386..
Itt már minden előkerült szerintem, aminek csak lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!