Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi bajuk van sokaknak Horthyva...

Mi bajuk van sokaknak Horthyval? Miért antiszemitázzák le?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 14. 12:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:

Miért, kitiltasz?

Azt hitted, hogy majd mindenki lenyalogatja a képernyőt, amiért leírtad, hogy Horthy Miklós milyen hasznos tevékenységet végzett és mennyire szeretik őt a törpepártodban?

2013. ápr. 14. 18:04
 62/68 A kérdező kommentje:
Nem, csak feleslegesen írogatsz magadnak. Nem tudlak sajnos kitiltani.
2013. ápr. 14. 18:05
 63/68 anonim ***** válasza:

17:08

Oké, én abbahagyom a vitát, legyen neked igazad

17:09

Nem, egy idiótának tartalak, aki Karsaiból él, és szétnyalja Szálasi seggét. Kiforgat mindent, és egy idióta :D

17:37

Válaszolok erre is.

17:56

Minek írogatod a hülyeségeidet? Úgysem figyelek rád. Lesz@rlak. Ennyi.

18:00

Ez állat. Szuper. Na, elhúzol akkor innen?

....

Ahhoz képest, hogy nem foglalkozol velem, az elmúlt több mint egy órában folyamatosan válaszoltál, nem éppen irodalmi stílusban. Most erre mit mondjak?

Én abbahagytam volna már rág, de te képtelen vagy rá, mert bánt, hogy mindent amit állítottál ledöntöttem.

2013. ápr. 14. 18:13
 64/68 A kérdező kommentje:
Nem bánt, és tudom, hogy nincs neked igazad. De innentől kezdve valóban nem fogok válaszolni.
2013. ápr. 14. 18:14
 65/68 anonim ***** válasza:
Horthy egy egyenes jellemű és bátor katonaember volt,Kádár meg egyszerűen a szovjetek lakája.
2013. ápr. 14. 18:18
 66/68 anonim ***** válasza:

"Horthy egy egyenes jellemű és bátor katonaember volt,Kádár meg egyszerűen a szovjetek lakája."

Nem jól beszélsz. Kádár sokkal népszerűbb a közvélemény kutatások szerint, mint a tengerész. Így el is van döntve melyik a jobb, a kérdező logikája szerint.

2013. ápr. 14. 18:21
 67/68 anonim ***** válasza:
Ráadásul bölcs is volt Horthy,mert katona létére megpróbálta az átállást (igazán nem rajta múlt),mikor egyértelműen vesztettünk,a németek fejére olvasta bűneiket és elmondta hogy vezették meg,csapták be és zsarolták meg őt is.Megakadályozta a deportálásokat amíg tudta,és megpróbálta leszerelni a szélsőséges fanatikusokat.Bár mindig kommunistaellenes volt-ebben a történelem őt igazolta,mivel a SZU megbukott,mégis átállt volna az ország megóvása és a háború utáni kedvezőbb nemzetközi megítélés érdekében.
2013. ápr. 14. 18:24
 68/68 Pro Patria ***** válasza:

Ezt a témát már sokszor áttárgyaltuk itt. Legutóbb ennél a kérdésnél:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__386..

Itt már minden előkerült szerintem, aminek csak lehet.

2013. ápr. 15. 00:11
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!