Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi bajuk van sokaknak Horthyva...

Mi bajuk van sokaknak Horthyval? Miért antiszemitázzák le?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 14. 12:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:

Te agyoniskolázott. :D

Nézd már meg, hogy ki volt a legfőbb hadúr, ki deklarálta a hadiállapotot és ki adott parancsot a honvédségnek. Segítek: 1920. XVII. tc. Sőt lásd milyen rendes vagyok még be is linkelem neked a törvényt. [link]

Én se élvezem túlságosan a vitát veled, mert nem szeretem megalázni a vitapartnert, de ha rá vagyok kényszerítve, lecsapom a magas labdát. :)

2013. ápr. 14. 17:04
 42/68 A kérdező kommentje:
Oké, én abbahagyom a vitát, legyen neked igazad, Szálasi az Isten, Horthy a legnagyobb sz@r.
2013. ápr. 14. 17:08
 43/68 anonim ***** válasza:
Na mi az? Szembesültél a saját hülyeségeddel? Jó nagyot koppant mi?
2013. ápr. 14. 17:08
 44/68 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én úgy látom, hogy te sültél be már sokadjára. Ezek szerint nem sikerült értelmezned a törvényt sem. Sajnálom, így igazán nehéz vitázni, ha az olvasás is nehezére esik a partnernek.
2013. ápr. 14. 17:17
 45/68 A kérdező kommentje:
Persze, a vita már csak ilyen. Mindegyik fél azt hiszi, hogy neki van igaza. A vitát számomra már az eldöntötte, hogy Szálasi még csak nem is a saját nevén van eltemetve, Horthyt újratemették. Horthyt sokkal többen szeretik, és a Jobbik, aki Horthyt tartja a 20. század legnagyobb vezetőjének, jelenleg bent ül a parlamentben és erősödik. Szálasi szimpatizáns mozgalmakról meg hallani sem lehet. A többség eldöntötte. Ők úgy gondolják, ahogy én. A Szálasi mozgalmakat meg megkeressük mikroszkópon :D
2013. ápr. 14. 17:24
 46/68 anonim ***** válasza:
És az kit érdekel, hogy ki kit szeret? Szerinted van jelentősége a kérdés vagy Horthy szerepének a vizsgálatakor, hogy 70 évvel az események után kit szeretnek jobban? Lehet, hogy félművelt vagyok, de legalább rólam elmondható, hogy "fél".
2013. ápr. 14. 17:30
 47/68 A kérdező kommentje:
ÓÓ persze, csak hát tudod ennyi ember nem tévedhet. A Szálasi mozgalmak vannak mondjuk őőő, 10-en országosan szinten, akik szeretik Horthyt meg mondjuk kb 1 millióan. 1 millió ember csak nem téved kb 10 emberrel szemben. Remélem kapizsgálod már :)
2013. ápr. 14. 17:33
 48/68 anonim ***** válasza:
Egyáltalán hogy jött ide a Jobbik? Ti küldetéseteknek érzitek, hogy témába hozzátok pártocskátokat? Én itt nem láttam még Fideszest vagy MSZP szimpatizánst, hogy azzal jön elő " Fidesz azt mondja, hogy..." vagy "az MSZP véleménye az, hogy...". Azért szerintem ez is sok mindent elmond, a pártod szavazóiról... Meghatározott "katekizmus" szerint válaszolgatnak vagy mi?
2013. ápr. 14. 17:34
 49/68 A kérdező kommentje:
Válaszolok erre is. A mi pártocskánk akkora támogatottságú, amekkora a ti mozgalmatok soha nem lesz. Tudod, azért hoztam fel a Jobbikot, mert ők Horthysták, és ezáltal tudtam szemléltetni, hogy jóval többen vannak, akik az én véleményemen vannak, mint akik a tiéden, az a pár ember. Érted már?
2013. ápr. 14. 17:37
 50/68 anonim ***** válasza:

"ÓÓ persze, csak hát tudod ennyi ember nem tévedhet. "

Ez nekem nagyon tetszik. De hát ha már felhoztál megint egy hülyeséget - érvek híján - ,bár egyáltalán nem az volt a téma ki kit ítél meg pozitívan, hanem a történelmi igazság, akkor megint a saját terepeden verlek meg.

Sztálint jelenleg az oroszok 40 %-a tartja pozitívnak (na ez ha számolunk, akkor alsó hangon 60 millió ember) - sajnos a tegnapi közvélemény kutatások eredményét nem tudom - és Oroszországban a 3. legkedveltebb történelmi személyiség. Akkor 60 millió ember tuti nem téved?

2013. ápr. 14. 17:41
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!