Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi bajuk van sokaknak Horthyva...

Mi bajuk van sokaknak Horthyval? Miért antiszemitázzák le?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 14. 12:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
Oké, értem, már mondtam is, csak ez nem érdekel. Tudod, ha megkéselsz egy embert, és bíróság elé állítanak, akkor a Tisztelt Bíróságot nem fogja érdekelni, hogy a faluhelyen ahol laksz, mindenki egyetértett a tetteddel, mert elegük volt az áldozatból. Ettől függetlenül el fog ítélni emberölésért. Tudom, hogy nem érted. :)
2013. ápr. 14. 17:43
 52/68 anonim ***** válasza:
Nem vitatkozol, mert nem tudsz. Érveid nincsenek, mert már párttámogatottsági adatokat hozol elő nekem. Csak azt nem fogod fel, hogy a pártod, mindössze az ország 8%-át jelenti.
2013. ápr. 14. 17:44
 53/68 anonim ***** válasza:

Már a vallásom miatt is sértegetsz? Tudod ez kiknek a módszere?

És én vagyok a félművelt ugyebár...

2013. ápr. 14. 17:45
 54/68 anonim ***** válasza:

"Szálasi az Isten, Horthy a legnagyobb sz@r."

Nem, Szálasi Isten és a nép szolgája volt, Horthy meg egy öncélú féreg. Amint bajban volt az ország, odadobta volna az komcsiknak, ha Szálasiék nem mentik meg a nép becsületét. Ha nem lett volna Szálasi, ugyan olyan áruló senkik lennénk, mint a románok.

2013. ápr. 14. 17:46
 55/68 A kérdező kommentje:
Azért nem vitatkozom, mert csőlátású vagy. Számodra csak Szálasi lehet megváltó. Nem érvek hiányáról van szó, csak egy csőlátású vitapartnerről. A te mozgalmad támogatottsága pedig jelenleg úgy 0,0008%.
2013. ápr. 14. 17:47
 56/68 A kérdező kommentje:
Dehogy sértegettelek a vallásod miatt.
2013. ápr. 14. 17:47
 57/68 anonim ***** válasza:

Akkor tegyük már rendbe a dolgokat? Kettőnk közül melyikünk vallott színt? Mármint politikai szimpátia szempontjából? Te ki jelentetted, hogy a Jobbik a király, te honnan következtetsz az én mozgalmamra? Látod ennyire kritikán aluli a logikád. Arról a hatalmas öngólról nem is beszélek, amit a közvélemény kutatási eredményekkel csináltál.

Mert tudod, Sztálint még most is 60 millióan szeretik, Horthyról meg jelenleg annyit tudunk, hogy a jobbikosok mind támogatják (de azt is honnan vajon....). Akkor az 800 ezer. 800 ezer szemben 60 millióval? Na számháborúzzunk?

2013. ápr. 14. 17:52
 58/68 A kérdező kommentje:
Minek írogatod a hülyeségeidet? Úgysem figyelek rád. Lesz@rlak. Ennyi.
2013. ápr. 14. 17:56
 59/68 anonim ***** válasza:

Na kíváncsiságból utánanéztem már pár dolognak.

Egy 2008-as közvélemény kutatás szerint a Kádár rendszert a megkérdezettek 62 %-a tartotta aranykornak.

Egy másik felmérés szerint, amely arra irányult, hogy ki az a magyar történelmi személyiség, aki kihúzhatná Magyarországot a jelenlegi kátyúból, a 3. helyen Kádár János végzett.

Hát barátom, erre mondják, hogy KO. :)

Pedig nem is én kezdtem.

2013. ápr. 14. 17:58
 60/68 A kérdező kommentje:
Ez állat. Szuper. Na, elhúzol akkor innen?
2013. ápr. 14. 18:00
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!