Mi bajuk van sokaknak Horthyval? Miért antiszemitázzák le?
Már a vallásom miatt is sértegetsz? Tudod ez kiknek a módszere?
És én vagyok a félművelt ugyebár...
"Szálasi az Isten, Horthy a legnagyobb sz@r."
Nem, Szálasi Isten és a nép szolgája volt, Horthy meg egy öncélú féreg. Amint bajban volt az ország, odadobta volna az komcsiknak, ha Szálasiék nem mentik meg a nép becsületét. Ha nem lett volna Szálasi, ugyan olyan áruló senkik lennénk, mint a románok.
Akkor tegyük már rendbe a dolgokat? Kettőnk közül melyikünk vallott színt? Mármint politikai szimpátia szempontjából? Te ki jelentetted, hogy a Jobbik a király, te honnan következtetsz az én mozgalmamra? Látod ennyire kritikán aluli a logikád. Arról a hatalmas öngólról nem is beszélek, amit a közvélemény kutatási eredményekkel csináltál.
Mert tudod, Sztálint még most is 60 millióan szeretik, Horthyról meg jelenleg annyit tudunk, hogy a jobbikosok mind támogatják (de azt is honnan vajon....). Akkor az 800 ezer. 800 ezer szemben 60 millióval? Na számháborúzzunk?
Na kíváncsiságból utánanéztem már pár dolognak.
Egy 2008-as közvélemény kutatás szerint a Kádár rendszert a megkérdezettek 62 %-a tartotta aranykornak.
Egy másik felmérés szerint, amely arra irányult, hogy ki az a magyar történelmi személyiség, aki kihúzhatná Magyarországot a jelenlegi kátyúból, a 3. helyen Kádár János végzett.
Hát barátom, erre mondják, hogy KO. :)
Pedig nem is én kezdtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!