Neked kik a "ballib"-ek?
Én általában azokra az emberekre használom,párttól függetlenül , akik be akarják magyarázni , hogy a rövid nadrágot ki lehet térdepelni.
Akik ráfogják a piros autóra hogy az kék , és erőszakosan , erősen ragaszkodnak ahhoz hogy a piros autó az kék.
Így állnak főleg a cigány kérdéshez.
Én ezeket nevezem ballibnek , és ezek nem csak az MSZP/LMP/E2014/DK oldalon fordulnak elő , hanem a Fidesznél is akad belőlük pár.
"Én általában azokra az emberekre használom,párttól függetlenül , akik be akarják magyarázni , hogy a rövid nadrágot ki lehet térdepelni.
Akik ráfogják a piros autóra hogy az kék , és erőszakosan , erősen ragaszkodnak ahhoz hogy a piros autó az kék. "
De akkor Te egy szitokszóként kezeled már, nem? Se a bal oldalhoz, se a liberalizmushoz nincs köze nálad ezek szerint.
9 Így van.
Ez egy szitokszó nálam , olyanokra használom akik átestek a ló túloldalára és nagyon szélsőségesekké váltak.
Ugyebár , ők hazudnak , hisz az egyenlőséget hirdetik , de náluk mégis vannak az egyenlőbbnél egyenlőbbek.
Itt főként a pozitív diszkriminálásra gondoltam , amit a ballibek nagy szorgalommal támogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!