Kik azok itt GYIK-en, akik általában ballib kérdéseket tesznek föl/válaszokat adnak?
Figyelt kérdés
Össze tudjátok gereblyézni ezeket a személyeket?
Persze csak azokat, akiknek ki van írva a nevük.
2011. márc. 12. 17:53
1/26 anonim válasza:
Fordulj Kubatov Gáborhoz,ő biztos tud segíteni.
2/26 anonim válasza:
Hmm ez a kérdés mire jó? Ki dönti el, hogy melyik kérdés a ballib? Látszik az értelmi szinted!
Ja akkor kezdem a felsorolást: Én! (bár nem vagyok ballib)
3/26 anonim válasza:
Kubatov Gábort hívd fel, és kérd el a listát
4/26 anonim válasza:
Mit értesz a ballib alatt? Nem mindenki ballib,aki kritizálja a Fideszt!
5/26 anonim válasza:
nem vagyok ballibes, de ettől a jobbikos besúgótól mint a kérdező, undorodom.
6/26 anonim válasza:
Leszögezném, nem vagyok "ballib." még mielőtt....Sőt, még kérdést se nagyon tettem fel politika kategóriában.
7/26 Sz1u válasza:
Én. (...és akkor mi van, jön a fekete autó?)
"Lib"-nek mindig is "lib" voltam/vagyok, a "bal"-t pedig a Fidesz/Jobbik fanok mondják rám, mert utálom mindkettőt!
Remélem segítettem!
8/26 anonim válasza:
Jaakkor a lista:
1. Anyukád
2. Nénikéd
3. Kubatov Gábor
4. Gyurcsány Ferenc
5. Orbán Viktor
6. Bokros Lajos
7. Bolgár György
8. Dr. Morvai Krisztina
9. Kádár János
10. a kérdező
9/26 anonim válasza:
Amúgy, lehet érdeklődni, miért akarod tudni?
10/26 anonim válasza:
Ha nem haragszol, Kedves Kérdező, a legmélyebb tisztelettel megkérdezném, hogy ugyan mi a f*sz közöd van hozzá, ha meg nem sértelek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!