én azt hiszem fitymaszükületem van. De nem értem. Onnan jöttem rá hogy ezeket a kérdéseket/válaszokat olvasgattam. Nemtudom hogy. Ez fitymaszűkület?
nem kell magadat körülmetéltetni, ne engedd
13 éves vagy még fejlődsz
legjobb ha valamilyen sikosítóval (vizes alapú) vagy a kádban ülve, finoman elkezded huzogatni, tágítgatni (jó sokszor :) ne hetente egyszer)
ha ez nem vezet eredményre egy fél év alatt, akkor menj el vele orvoshoz, de akkor is - ha jól melékszem - z plasztikát kérj, teljes körülmetélésbe ne menj bele, mert arra nincs szükséged
de mivel még fejlődsz, a szimpla huzogatás tágítás is elég lesz, jó eséllyel
Az,de még enyhe változat.De fürdés közben tornáztaszd minidig,húzkod,óvatosan,lazán,de durván és mindig kicsit hátrább tudod majd húzni,de hetek vagy hónapok kellenek hozzá s redszeresség.
Ha nem javulna pár hónap alatt sem,akkor meg érdeme urologushoz elmenni vele.
urológushoz meg nem kell beutaló mehetsz egyedül is vizsgálatra,mert csak ha beavatkozás történe akkor kell kiskorúnál szülői nyilatkozat róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!