Kik azok itt GYIK-en, akik általában ballib kérdéseket tesznek föl/válaszokat adnak?
Össze tudjátok gereblyézni ezeket a személyeket?
Persze csak azokat, akiknek ki van írva a nevük.
Maga a kérdés felvetése is tájékozatlanságra vall. Szerintem a mai "politikai térben" már nincsenek ennyire élesen elhatárolható politikai oldalak.
Saját magamról is tudom, hogy bizonyos kérdésekhez inkább "liberális", míg más kérdésekhez inkább "konzervatív" szemszögből viszonyulok.
A világ nem csak fekete, vagy fehér...
Van itt élet gyerekek!!!
Azért jó, hogy a hülyéknek egy akarattal esik neki mindenki, politikai nézettől függetlenül.
"áá az ilyeneknek nagyon szőrös, én pedig nem szeretem a szőrös p*ncit :D"
akkor te kegyetlen szockonzerv ellenes vagy és lib :D
Kedves Kérdező, látom kicsit megrémültél a válaszoktól. Nem áltatom magam, ennek a rendszernek több besúgója van mint a régi átkosnak valaha eszébe jutott volna. Tehát, sikerszakmába vágtál!
Azért régen a besúgó legalább megpróbált beilleszkedni, eljött segíteni szüretelni és betonozni, nehogy lemaradjon valami fontos információról. Szóval, ez a meló lehet hogy keményebb lesz, mint gondoltad!
De ne add fel, megjelent már a SZT lista, ott találsz mentorokat, kicsit menj tanulni tőlük.
Most hosszú hétvégén tényleg gereblyézni fogok a kertben, ha kíváncsi vagy a politikai nézeteimre, akkor gyere, munka közben megdumáljuk, jó?
<covenant>
de mindig vannak akiket be lehet skatulyázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!