Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik azok itt GYIK-en, akik...

Kik azok itt GYIK-en, akik általában ballib kérdéseket tesznek föl/válaszokat adnak?

Figyelt kérdés

Össze tudjátok gereblyézni ezeket a személyeket?

Persze csak azokat, akiknek ki van írva a nevük.

2011. márc. 12. 17:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%
áá az ilyeneknek nagyon szőrös, én pedig nem szeretem a szőrös p*ncit :D
2011. márc. 12. 18:47
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Maga a kérdés felvetése is tájékozatlanságra vall. Szerintem a mai "politikai térben" már nincsenek ennyire élesen elhatárolható politikai oldalak.

Saját magamról is tudom, hogy bizonyos kérdésekhez inkább "liberális", míg más kérdésekhez inkább "konzervatív" szemszögből viszonyulok.

A világ nem csak fekete, vagy fehér...

2011. márc. 12. 18:54
 23/26 doboszoli ***** válasza:
95%

Van itt élet gyerekek!!!

Azért jó, hogy a hülyéknek egy akarattal esik neki mindenki, politikai nézettől függetlenül.

2011. márc. 12. 20:06
 24/26 anonim ***** válasza:
50%

"áá az ilyeneknek nagyon szőrös, én pedig nem szeretem a szőrös p*ncit :D"

akkor te kegyetlen szockonzerv ellenes vagy és lib :D

2011. márc. 12. 22:32
 25/26 Csurmi ***** válasza:

Kedves Kérdező, látom kicsit megrémültél a válaszoktól. Nem áltatom magam, ennek a rendszernek több besúgója van mint a régi átkosnak valaha eszébe jutott volna. Tehát, sikerszakmába vágtál!

Azért régen a besúgó legalább megpróbált beilleszkedni, eljött segíteni szüretelni és betonozni, nehogy lemaradjon valami fontos információról. Szóval, ez a meló lehet hogy keményebb lesz, mint gondoltad!

De ne add fel, megjelent már a SZT lista, ott találsz mentorokat, kicsit menj tanulni tőlük.

Most hosszú hétvégén tényleg gereblyézni fogok a kertben, ha kíváncsi vagy a politikai nézeteimre, akkor gyere, munka közben megdumáljuk, jó?

2011. márc. 13. 03:48
 26/26 anonim ***** válasza:

<covenant>

de mindig vannak akiket be lehet skatulyázni

2011. jún. 29. 03:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!