Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehet várni a Jobbiktól?...

Mit lehet várni a Jobbiktól? Komoly, valós hátterű válaszokat.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 18:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%

"Végképp tönkre tennék az országot. Hiába hangzik szépen a programjuk, de nem valósítható meg."

Ezt dumálja be neked az ellenzék!

2013. ápr. 4. 22:55
 12/22 anonim ***** válasza:
64%
Én is a Jobbikra szavazok. Hogy mit várok? Én már azzal elégedett lennék ha Magyarország bármilyen szempontból elindulna egy pozitív irányba, elindulna egy fejlődés, befejeződnének a politikus bűnözések, az agresszív, erőszakos (leginkább cigányokra jellemző)bűncselekményeket igen keményen büntetnék.
2013. ápr. 5. 08:12
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
,,megvalósíthatatlan a programjuk" na ne csak nem elolvastad? És mire alapozod ezt barátom?(részletesen kérlek, éhezem a tudásra)
2013. ápr. 5. 10:03
 14/22 Joe Makepeace ***** válasza:
5%

"Végképp tönkre tennék az országot. Hiába hangzik szépen a programjuk, de nem valósítható meg."

Ezt dumálja be neked az ellenzék!"

Milyen ellenzék? A parlamenti ellenzék? Az nem lehet, abban ők is benne vannak!

Vagy a Jobbik esetében az ő "ellenzéküket", vagyis az összes parlamenti pártot a Fideszt, meg a KDNP-t is bele kell venni?

Ezt nem tudná, kihámozni még az esetleges jövőbeni "igazságos diktátor sem"!

2013. ápr. 5. 15:54
 15/22 anonim ***** válasza:
37%
A jobbik már rég hiteltelenné vált olyan mint egy nagy agymosó szekta. Annyiszor mondtak már ellent maguknak. Annyira verik a mellkasukat arra mekkora nagy keresztények miközben olyan országot támogatnak ahol a kereszténység fölvételéért halál jár. Már az sem titok hogy pénzt is kapnak tőlük. Nem lennék meglepve ha kiderülne vannak már az országnak olyan területei amik iráni kézben vannak. Ráadásul ezt a nagy holokauszt propagandát is ők tartják életben. Érdekes amíg nem volt jobbik addig én még a hivatalos emlék napon se nagyon hallottam a holokausztról. De ez ugye a jobbiknak ez jó üzlet. Rendesen megszedi magát a hívei pénztárcájából az biztos és úgy érzik ők eldönthetik mindenki helyett hogy ki a magyar. Nem mondom azt hogy a mostani hatalom jó azt sem hogy az eddigiek jók voltak de a Jobbik sem jobb egy kicsit sem. Ne egyétek meg a rizsájukat. Magyarországon jelenleg szavahihető politikus nincs még a jobbikban sem.
2013. ápr. 5. 21:03
 16/22 anonim ***** válasza:
40%
Na, tényleg látszik, hogy Lipótmezőn bezárták a sárga házat. Utolsónak írtam.
2013. ápr. 6. 17:49
 17/22 anonim ***** válasza:
Kérlek támaszd alá véleményed bővebben mert a testvérvárosok és az ide hívott üzleti delegációk mind tények. Szóval az se jó ha zsidóknak adják el az országot de ne adják el Iránnak sem. Inkább ne adják el senkinek én azt mondom. Tudom hogy egy ország fenntartásához kell a külföldi tőke valamilyen szinten de én igenis kinézek egy ilyen manővert a magyar politikusokból még a jobbikosokból is. Amit a területekkel kapcsolatban írtam azt nem tudom hogy így van e lehet hogy nincs de ha lenne én már nem lepődnék meg. Ha az egyik képes eladnia zsidóknak akkor a másik miért ne lenne képes eladni valaki másnak? Az is nyilvánvaló hogy Iránban hogyan bánnak a keresztényekkel. Ezekben nincs semmi őrültség szerintem.
2013. ápr. 7. 19:35
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
A Jobbik Iránnal gazdasági kapcsolatokat építene ki, ugyanúgy, mint Törökországgal és Oroszországgal, vagy akár más keleti állammal. Nem arról van szó, hogy odaadja Magyarországot nekik. Ezen mit nem lehet megérteni?
2013. ápr. 7. 23:18
 19/22 anonim ***** válasza:
55%
De egy olyan országgal bármiféle kapcsolatot kialakítani mint Irán szerintem teljesen elvtelen dolog főleg ha valaki olyan erősen tud keresztény értékeire hivatkozni mint a Jobbik. Keressen egy olyan országot inkább ahol nem bánnak a nőkkel állatként és nem vetik börtönbe a keresztényeket. A keresztény értékrend de én úgy gondolom alapból a magyar értékrend is szöges ellentétben áll a sária alapú értékekkel és törvényekkel amik viszont meghatározzák Iránban a törvény hozást. Már önmagában ez egy nyomós indok az elhatárolódásra.
2013. ápr. 9. 22:48
 20/22 anonim ***** válasza:
43%
Én semmi kivetnivalót nem látok ebben. Az üzlet az üzlet. Izrael is üzletel Iránnal akár fegyverkérdésben, pedig nem nagyon szeretik egymást. De hát ez csak biznisz. Ha keleten szívesen veszik akár a magyar mezőgazdasági termékeket - és nem úgy, mint a nyugat, hogy kiviszi innen a magyar terméket, a génmanipulált sz@rt meg behozzák - akkor azt mondom, hogy csinálják. Inkább olyan államokkal üzleteljünk, akik nem egyoldalúan kihasználnának. Hagyjuk most a 90 előtti időszakot, és azt, hogy ők is ezt tennék, mert ez nem igaz. Gyöngyöspatán is iráni befektetőkkel tárgyalt Juhász Oszkár. Nem tudom, hogy lett-e belőle valami, de minden költséget az irániak álltak, nézzetek utána. Nem pedig azért fizettek, mint az unió, hogy vágjuk ki a szőlőket...
2013. ápr. 10. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!