Ezt óránként érdemes megkérdezni, olyan jó kérdés vagy mi?
2012. máj. 28. 21:20
2/26 anonim válasza:
Én nem tartok a jobbiktól mert 10%-a van, de a legagyamentebb pártnak tartom.
2012. máj. 28. 21:30
3/26 anonim válasza:
13% van az összes magyar ember között a szavazáson 26% -a lenne míg a Fidesznek 36% lehet míg az MSZP-nek olyan 28%-a lehet de ez mind semmit sem ér mert ez az összes felmérés összessége viszont ha körülnézel az utcán (pl.: én Győrben, hol állítólag kevés a Jobbikos) akkor jól észre lehet venni, hogy több a Jobbikos 13%-nál, és ezt én egy nyugati gyorsan fejlődő város lakosaként mondom. "És aki ezt nem hiszi el, az jobb ha át gondolja." :)
2012. máj. 28. 21:40
4/26 anonim válasza:
Miért kellene tartani egy olyan párttól,amelyik csak zsidózni és cigányozni tud? A programja pedig nevetséges.
Normálisan gondolkodó ember csak nevet rajtuk.
2012. máj. 28. 21:41
5/26 anonim válasza:
Előző, nem gondoljuk át, majd 2014-ben meglátjuk.
2012. máj. 28. 21:42
6/26 A kérdező kommentje:
"Legagyamentebb párt"
Akkor melyik párt a jó áruld el és arra fogok szavazni?
2012. máj. 28. 21:42
7/26 anonim válasza:
az mszp-n és a dk-n kívül minden jónak számít manapság
2012. máj. 28. 21:52
8/26 anonim válasza:
Honnan vagy olyan biztos benne, hogy mi vagyunk az agymosottak, és nem te?
Honnan tudod, hogy biztos neked van igazad?
Az okos, bölcs ember mindig fenntartja annak a lehetőségét, hogy neki nincs igaza, csak a balga hangoztatja szent meggyőződéssel, hogy ő tévedhetetlen.
Általában azok az agymosottak, akik ezt a leghangosabban kiabálják másokra.
Bocs.
2012. máj. 28. 21:58
9/26 anonim válasza:
Tegnap válaszoltam arra a kérdésre, hogy miért félek a Jobbiktól, úgy hogy arra már nem kívánok válaszolni, hogy miért tartok tőle.
Azt nem tudom, honnan veszed, vagy ki állította, hogy a Jobbik támogatottsága "csak" 10 %. A biztos pártválasztók között (és ez adja ki a választási eredményt) én 19-re emlékszem. De mindegy is, a 10 is borzasztóan sok.
2012. máj. 28. 22:05
10/26 anonim válasza:
1x még szavazok nektek a jobbikra de utána elhagyom az országot.Én nem kérek inkvizíciót meg boszorkányüldözést meg középkort.Boszorkány=nem vallásos ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!