Miért féltek a Jobbiktól?
Senki nem fél a Jobbiktól. Persze, attól tart az ember, hogy ha véletlen megválasztanák, pillanatok alatt leamortizálná az országot. De ez nem fog megtörténni.
A gyerekeknek nem véletlenül nincs szavazati joguk. Még fogalmatok sincs az életről. Jó esetben rengeteget tanultok, és mire szavazati jogotok lesz, ésszel át tudjátok gondolni, ki lenne a valóban jó választás. Különben semmi garancia nincs arra, hogy a mostani pártokból akár egyetlen is megmarad 10 év múlva.
"változás fog jönni most már jobb ha felfogjátok!"
Mi az, hogy jobb ha felfogjuk? Kinek képzeled te magad, hogy megmond ki mit gondoljon?
Neked az a véleményed ami, másnak meg más. Semmi közöd hozzá.
8-10 év múlva majd rájössz, hogy a problémákat nem olyan egyszerű megoldani, mint ahogy a jobbik bemutatja. Attól, hogy mi húde Magyarok és hazaszeretőek vagyunk, szidjuk a kisebbséget és bizonyos vallási köröket, utáljuk a nyugatot és úgy teszünk mintha kelet lenne az álom gazdaság a csúnya rossz nyugattal szemben, nem fog a szánkba repülni a kaja és a számláink sem lesznek kifizetve.
Nem félek tőle. Nem szavazok senkire, távol álljon tőlem a politika. Egy politikusmentes, valódi, közvetlen Demokrácia felépítésének vagyok a híve, ahol minden egyes döntés az összes érintett kezében van. Így bármi is legyen az országgal, az emberek kívánságából fog történni.
Piszkosul távol állunk ettől, de egyszer talán eljön az idő.
A Jobbik meg a mostani vezetésnél kártékonyabb nem nagyon lehet. Vagy jobb vagy ugyanilyen.
Nem lesz 90%-a 8-10 év múlva a jobbiknak, mert addigra felnőttök és benő a fejetek lágya.
Nem félek tőlük, mert ha valahogy hatalomra jutnának én mennék ki zakkumpakk ki külföldre, megtehetem, van egy értékes mérnökdiplomám.
Amennyi baromságot kitaláltak már ez alatt a pár év alatt, 2 hét alatt eljutnánk Kambodzsa jellegű ország felé, egy jobbik kormányzás terén.
Olyanok mint a fidesz, csak felturbózva.
Egyetlen pozítívum szól a jobbik mellett, az hogy cigányellenesek. (gondolom ezért jobbikos a jobbikosok 90%-a, mert ez egy komoly aduász.)
Kicsit provokatívabban írsz mint egy 12 éves.Én 12 éves koromban erősen a 28-as szovjet kerékpáromon törtem a fejem.
Valami itt hibádzik!!
Nekem a jobbik által alkotott diszkrimináció nem tetszik.Ateizmus büntetése , válás betiltása , családok életébe nagy mértékű beavatkozás ,vallás erőltetése,homoszexualitás büntetése ezek az intézkedések nem tetszenek.
A cigány problémát megoldaná afelől semmi kétségem.
De szavazok nektek a jobbikra de utána külföldre költözök mivel "osztály ellenesnek" fogok számítani mivel nem vagyok vallásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!