Féltek a Jobbiktól és a radikális szervezetektől? Miért
Figyelt kérdés
Nemzeti Őrsereg, Magyar Gárda 2 szárnya, Védreő Honvédaira gondolok például. A kérdést nem állásfoglalásnak szánom mellettük vagy ellenük?2009. jún. 22. 19:36
1/36 anonim válasza:
Nem,nagyon rendes magyar gyerekek.
2/36 anonim válasza:
Mikor még a nagypapám élt, minden héten megvette a 168 órát, én pedig elolvastam, ha nem volt jobb dolgom. Ott folyton olyanokról írnak, hogy a fasiszták így, a fasiszták úgy, annyit ijesztgettek, hogy már terveztem, mit viszek magammal, ha esetleg átvennék a hatalmat. De nem történt semmi. Se zsidóverés vagy hasonló se hatalomátvétel. Persze voltak rasszista nyilatkozatok a különböző médiákban, de ezen kívül semmi. Lassan rájöttem, hogy ez csak ugyanolyan ilyesztgetés, mint az, hogy a zsidók irányítják az országot. Talán egy kicsit valóságosabb, de akkor is csak ijesztgetés. Persze, állást kell foglalni ellenük ahol csak lehet, de nem gondolom őket különösebben veszélyesnek.
3/36 anonim válasza:
Nem félek.Szerintem elég kótyagos társaság,akik csak hőzöngeni tudnak,valamilyen hazafias mezbe bújva.
4/36 anonim válasza:
rettegünk, félünk, remegünk
íjszaka nem merünk áludní! a kis purgyéim nem tudnák álúdni á bákáncsos gárdistásos fásiszták bákáncs-csáttogásáitó! fílünk!!!
5/36 anonim válasza:
Nincs okom rá, hogy féljek tőlük. Viszont vannak olyanok az országban, akik nincsenek szervezetekbe tömörülve, mégis félni kell tőlük. :)
6/36 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy félni kellene. (nekem legalábbis)
7/36 anonim válasza:
Nincs okom félni a jobbiktól, mert nem vagyok tisztességtelen élősködő.
8/36 anonim válasza:
Nem félek,sőt maximálisan támogatom a Jobbikot,és a hozzá köthető Magyar Gárdát.Léteznek valóban szélsőséges neonáci szervezetek is,de annyira gyengék,hogy nincs okunk félni tőlük.Sokkal jobban félek azoktól a rasszistáktól,akik jelenleg vannak hatalmon.Élükön az szdsz-szel.
9/36 anonim válasza:
Féljen akinek félni kell!Még a szkinhedeket is be kellene szervezni.
10/36 anonim válasza:
Nem félek, mert magyar vagyok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!