Félek a JOBBIKtól miért ne féljek tőlük?
Féljél is tőlük!
Van miért.
Nem fognak megverni a származásod miatt, de attól még ugyanúgy sz@r lesz neked is, hogyha a Jobbik hatalomra kerül.
Én csak azért kívánom, hogy bejussanak a Parlamentbe (persze csak a mandátumok 5-10%-ával), hogy megmutathassák, hogy mit is akarnak és a nép végre kiábránduljon belőlük.
L
Olvasd el a programjukat, vagy nézd meg a kampánynyitójukat.
(Youtube-on megtalálható)
egy hazatérő
2010.02.02. 13:22
"Szia Feri!
Talán 1 hónapja írtam neked innen a svájci határ mellől, s most szintén ezt
teszem, de már nem sokáig hiszen hamarosan végleg hazaköltözünk.Ebben a
dalaidon keresztül neked hatalmas részed van hiszen ha nem lettek volna az
üzenetek a számokon keresztül akkor talán senki sem nyitotta volna fel a
szememet hazánkkal kapcsolatban. Nem éreznék így ahogy most.
Minden porcikám azt a napot várja hogy ismét otthon éljek,dolgozzak és amit
lehet megtegyek a hazámért hiszen egy magyarnak otthon a helye.Őszintén szólva jó érzés, hogy ez őszintén jön belőlem mivel a múltban sajnos nem így gondolkodtam Magyarországgal kapcsolatban.Ennek az eredménye hogy Ausztriában vagyok feleségemmel.
A 2 új lemezed sikerült megvásárolnom, nagyon jók,köszi. Várom már a
"Magyarok Nyilai-t"!!!!!
Sok sikert és éljen a Jobbik!!!!
Üdv.:
xy"
forrás: fankadeli.hu
"idézd a programból azt a részt, amely félelemre ad okot... talán a segélyrendszer átszervezése ijeszt meg? vagy a megélhetési gyermekszülés megakadályozása? (ha ezen kérdésekre igennel válaszolsz, a gyors roma származású vagy e tesztünk pozitív eredményt mutat)"
Nem a program ijesztő bennük, hanem az egész fellépésük. És ez sokkal fontosabb, mint néhány üres ígéret.
L
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:13
Még mindig csak azt tudom mondani, hogy nézzétek meg a kampánynyitójukat.
"A Jobbiktól csak azok félnek, akiknek nem tiszta a lelkiismeretük. Tolvajoknak, rablóknak, bűnözőknek, és főleg a hazaárulóknak van mitől félniük"
És azt ki dönti el, hogy ki tartozik ezekbe a kategóriákba? Te? Vagy a Vóna Gábor?
Vajon miért jutnak erről eszembe a német koncentrációs táborok és a gázkamrák?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!