Én ezt vártam a Jobbiktól, a magyar érdekek szókimondó képviselete, be is tartották. Fideszesek, miért sunyulnak a Trianon emléknap miatt a választott képviselőitek? Hol az elszámoltatás?
Mikor az új kormány letette az esküt,és Hagyó mentelmi joga megszünt,3 perc múlva elvitték a rendőrök.
Azt hiszem,nem jól figyelsz:-))De még ügyvezető kormány van ám!!
Egy kicsit tartottam, hogy majd megváltozik a Jobbik, ha a pénz közelébe kerül, és majd elfelejt majd minket.
Kellemeset csalódtam, nem volt hiába a szavazatom!
Csak így tovább!!
mondjuk mit is várunk egy olyan párttól, akinek a külügyminisztere izraeli zászlós kitűzővel jelent meg. ráadásul a fidesz az izraeli likud testvérpártja, és ne feledkezzünk el simon peresz beszédéről sem. sukoróról sem és még sorolhatnám
mikor veszitek már észre hogy a fidesz egy álnemzeti globalista párt?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:32
igen ez a gond a látszatintézkedések, elviszik a kis halakat akiket a média már amúgy is lebuktatott és kész. ugyanez a helyzeta kettős állampolgársággal, egy kiherélt javaslat hogy névileg meglegyen az ígéret... valóban ezt vártátok?
"Fideszesek, miért sunyulnak a Trianon emléknap miatt a választott képviselőitek?"
Ez nem sunyulás, hanem ellenben az irracionális Jobbikkal, a Fidesz legalább belátja, hogy örökre Kismagyarország lesz, továbblép és a jövővel, nempedig a multtal foglalkozik.
22:49 -nek
Ilyen hozzáálással, tényleg csak kismagyarország lesz.
Most lehet, hogy hülye példa, de ott volt Adolf Hitler, aki megtette a lehetetlent, és az első VH. előtt visszakövetelte és vissza is kapta az elcsatolt területeket, csak a végén belebolondult a hatalmába.
Ezt kéne nekünk is megcsinálni, de persze háború nélkül.
Nem is kéne az összes területet visszacsatolni,bőven elég lenne a magyar lakta területek Felvidéken,Erdélyben és Délvidéken!
Én is kiegyeznék a magyarlakta területekkel.
Addig nem is szabad megnyugodnunk, amíg a magyar emberek minél nagyobb része nem érez így.
És a végsőkig való kitartás és ragaszkodás egyszer meghozza gyümölcsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!