Félek a JOBBIKtól miért ne féljek tőlük?
A komment megírásának időpontja: ma 18:31
Ez hol történt? Illetve mikor? Azonnal fel kellett volna írni az azonosítójukat, ha valóban megtörtént.
A hazaárulás, ahogy a mai alkotmányban is le van írva, az adott állam biztonsága ellen elkövetett bűncselekmény. Ezt már számos alkalommal elkövették a politikusaink, elég csak a lisszaboni szerződés aláírására gondolni, vagy a magyar föld kiárusítására, ami 2011-ben fog bekövetkezni, vagy elég csak a nemzeti vagyon eladására, vagy a polgárháborús helyzet előteremtésére gondolni. Na akik ezeketet ilyen szépen megcsinálták, azokat kell megbüntetni, rajtuk kell példát statuálni, legyen az fideszes, emeszpés, szdszes vagy bárki más.
Aki meg azt mondja, hogy a Jobbik is olyan lesz, mint a többi, annak csak azt tudom mondani, hogy most szavazzon a Jobbikra, adja meg neki is az esélyt, ahogyan megkapta a többi párt is. Veszíteni nem veszíthet, annál többet nyerhet vele, ha beválik.
Én nem félek tőlük.Szüleim becsületesen dolgoznak, a férjemmel becsületesen dolgozunk, kevés pénzért,nem pedig a segélyt várjuk.Nem bántunk senkit, senkitől semmit el nem veszünk, nem vagyunk adócsalók stb./romák sem/
Szóval miért féljek tőlük?Én nem ijedek meg a gárdától, inkább megnyugtat, h vannak.Sajnos a rendőrség egy nagy sz@r.
És nagyon szeretném, ha azokat, akik nem így élnek, rászoktatnák a munkára és a becsületességre.ÉBRESZTŐ!!!!Hosszú távon 2 millió nem tud eltartani 6 milliót!
Még sok ilyet tudnék mesélni. sok barátom van aki nem magyar, ill. nem magyarnak néz ki gyakran kerülök ilyen szitukba.
És ők is gyakran élnek át ilyeneket. Nem hiszem, hogy nekem hazudniuk kéne, mégsem szerepelnek mindennap a Híradóba.
Én azt kiemeltem, hogy magukat gárdistáknak tituláló, tehát elképzelhető, hogy nem voltak azok. Sőt! Inkább voltak skinhead-ek. De sztem a történetből kiderül, hogy sokan hogy értelmezik a JOBBIK eszményeit. És én valószínüleg nem Vonával vagy Morvaival vagy a becsületes, egyenruhás gárdistákkal fogok találkozni, csak az ilyenekkel. Szépek az eszméik, ahogy minden pártnak, de minden eszmét máshogy tesz magáévá egy-egy egyén.
Hogy a történet igaz-e? Igaz. És itt nem írhatok mást, csak azt, hogy aki nem hiszi járjon utána, mint a mesében. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!