Miért tartotok a Jobbiktól, ha ugyis csak 10% támogatottsága van? Vagy mégse? :-)
Miért van az hogyha meghallgatom hogy a 100 éves vérvédat emlegetik a parlamentben, hogy genetikai vizsgálatot végeznek hogy vizsgálja "árjaságát" a jobbikos vagy ha a polgárháborúra készülő jobbikosokat hallgatom akkor agymosott vagyok mert ez nincs is???
És miért van hogy itt is tucatjával győzködnek a jobbik hívők hogy a párt nem is náci, nem utálja a zsidókat, nem akar polgárháborút és a napi szinten jövő ilyen jobbikos kijelentések csak trükkök??
Szerintem vagy a jobbikos képviselőket veszik rá olyan tettekre és szavakra amit nem is akarnak vagy a szavazóik probálnak átverni és hazudni...
Melyik??
Hm, bagoly - gondolta Stirlitz.
Hm, édesanyád - gondolta a varjú.
A jobbik szavazóbázisa az összeesküvés hívők, a nácik, szélsőjobboldaliak, azok akik Nagy Magyarországot akarják visszafoglalni harccal és akik azt remélik hogy megoldja a cigánybűnözést. Ezen utóbbiak között vannak értelmes emberek de ha megkérdezed őket akkor valójában ők se mindig tudják mit akarnak. mert azt érzik hogy valamit már csinálni kellene, ugyanakkor baromira nem akarnak polgárháborút(sok rokonom lakik keleten akik így kényszerből jobbikosak). De ha valamelyik politikai fórum egy logikus tervet előad a problémára, a jobbik szavazóbázisa lefeleződik minimum!!
Mert a jobbik drasztikus megoldása annyi szenvedést okozna amire a "fiatal és harcias" jobbikosok már nem, de a dédnagyapám még nagyon jól emlékszik! Vagyis hogy milyen egy véres háború!
és nem olyan mint ahogy a jobbik elképzeli hogy dicsőséges bevonulások, parádék és győzelmek! Hanem vér, kínzás, pusztítás és rengeteg-rengeteg-rengeteg szenvedés!!
21:41 -nek "A programja pedig nevetséges."
Na ilyenkor nem tudom minek fűz kommentet olyan ember az ilyen kérdéshez, akinek foggalma sincs a témáról. Csak megsúgom, (s nyugodtan nézz utána) a fidesz eddig megvalósított porgramjának 60%-a jobbik programjából van. Na bumm.. Vitatkozni ezen nem fogok, vedd a fáradtságot, hogy utána jársz.
"1x még szavazok nektek a jobbikra de utána elhagyom az országot"
kösz b*meg! :D én meg az ilyen hülyék miatt hagyom el az országot, mint te vagy. majd külföldön találkozunk!
Bárhol a világon,ahol elszegényednek az emberek és tönkremegy a gazdaság ott megerősödnek a szélsőséges politikai nézetek.
Az emberek mindig másban keresik a hibát és nem magukban.
Ne legyen igazam,de 2014-ben a Jobbik közvetlen a Fidesz mögött lesz a választásokon.
Kedves Panka08!
"Csak megsúgom, (s nyugodtan nézz utána) a fidesz eddig megvalósított porgramjának 60%-a jobbik programjából van. Na bumm.. Vitatkozni ezen nem fogok, vedd a fáradtságot, hogy utána jársz."
- Nem vetem el, hogy talán így van, de: akkor miért is mocskos zsideszezik a jobbikos szavazótábor, ha - többnyire - azt kapják, amit a jobbik ígért?
20-as
"fidesz eddig megvalósított porgramjának 60%-a jobbik programjából van"
"akkor miért is mocskos zsideszezik a jobbikos szavazótábor, ha - többnyire - azt kapják, amit a jobbik ígért?"
Ne mondd hogy nem érzed az iróniát abban hogy a gazdaságunk recesszióba került, a sok ezer milliárd lenyult pénz ellenére az adósságunk meg se moccant(vagyis nőtt) és most még az MNB pénzt is le akarják nyúlni így végeredményben parazita módon mindent felélnek eredmény nélkül, miközben se jobban nem élünk se a "kisebbségi" kérdés nem lett megoldva... és akkor a jobbikosok kijelentik hogy bizony a jobbik is ugyan ezt csinálná 60%-ban!
A baj az hogy hiszek nekik hogy akkor is ilyen szarul állnánk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!