Ha cigányok lennétek, zavarna ha mellettetek cigányvicceket mesélnének mások?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 15:36
11/20 Ozmium42 válasza:
Te mesélnél cigány vicceket 10 rossz arcú cigánnyal körülötted?
12/20 anonim válasza:
Ha cigány lennék, akkor már rég alapítottam volna egy mozgalmat, aminek az lenne a lényege, hogy elhatárolódunk a normális cigányokkal a cigányság állatias felétől és támogatnám a magyarokat abban, hogy az ilyen beteges, vadállati cigányokat igenis ki kell innen rakni.
13/20 anonim válasza:
"Ha a cigányok magyarvicceket mesélnének melletted zavarna? Engem igen."
Ez érdekes lenne. :D
"Hán ván dík a mádzsár párászt, bémégy a munkáhélyire oszt dógozik egésznap, mi meg tőbb lóvít szédünk össze a pájtikkal oszt közbémég nem dógozunk semmitse. HÁHÁHÁ JÁÁÁJ DÉ VICCES VÁGYÓK? HÁHÁHÁÁÁ!!!"
14/20 anonim válasza:
Ha a szőke barátnőd és anyja előtt szőkenős anyósviccet mesélsz, zavarják?
17/20 anonim válasza:
A cigányok minket verébnek, meg parasztnak hívnak.
Akkor mi a magyarok a cigányokat miért nem hívhatjuk élősködő mi adónkból fenntartott gyermekszülő féregnek?
18/20 anonim válasza:
Én csak tetveseknek-retkeknek nevezem őket! Paraziták!
19/20 anonim válasza:
Büszke lennék magamra, hogy ilyen híres tesó vagyok, hogy még viccek is vannak rólam.
20/20 anonim válasza:
Szép magyar mondtad, gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!