Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan bíztok meg a párotokban úgy, hogy nincs mindig mellettetek?
Figyelt kérdés
Heti egyszer,maximum kétszer tudunk találkozni.Ilyenkor együtt alszunk.Nem lakunk közel egymáshoz,viszont nagyon távol sem,de mégis bizonytalan vagyok sokszor és féltékeny.2013. ápr. 1. 17:20
1/8 anonim válasza:
megbízom benne, mert a mi kapcsolatunkban ez nagyon fontos. ezt nehéz elmagyarázni, egyszerűen tudom, hogy megbízhatok benne. ahogy ő is bennem. és nincs féltékenykedés
2/8 anonim válasza:
Ez azért van, mert a bensődben érzed, hogy lelkileg a tag nincs veled.
3/8 anonim válasza:
Én teljesen megbízok a páromban, tudom, hogy szeret, és amúgy se vagyok egy féltékenykedő típus. Sokat veszítene, ha megcsalna. :)
4/8 anonim válasza:
Tudattalanul is bízok benne, mert szeretem. Fogalmam sincs, miért, egyszerűen ilyen embernek ismertem meg.
5/8 anonim válasza:
Elég nehezen most egy uj módszert próbálgatok lekötöm magam más dolgokkal hogy ne agyaljak ilyeneken.
6/8 anonim válasza:
Kedden találkoztam utoljára a barátommal,és hát nehéz bízni benne...pláne úgy hogy eléggé féltékeny vagyok..de muszáj mert enélkül nem nagyon működik a kapcsolat
7/8 anonim válasza:
nekem is igy volt amikor eloszor jartam vele aztan ossze vesztunk mert elbizonytalanodtam mert teler bezselte egy baratnom a fejem hogy massal is jar,de oszt kesobb ujra ossze jottunk es ma j volt minden :)
ne legy bizonytalan tonkre teszi a kapcsolatodat
8/8 A kérdező kommentje:
Mikor nem kötöm le magam akkor rossz.Ő pedig annyi programot szervez magának,már kipurcan.Lehetséges,hogy emiatt,ahogyan írta is az egyik válaszoló,hogy addig sem agyal.Nem tudom.
2013. ápr. 26. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!