Azonos neműek házasságát ellenzők mit gondoltok erről a cikkről?
Én egy Római Katolikus meleg vagyok, s szeretnék gyermeket későbbiek folyamán a jövendőbeli párommal. Ez lehetne béranya segítséggel. Keményen meg kellett küzdenem magammal. Íme az én életutam:
Olyan Óvodás korom óta voltak az első jelek, de 12 évesen már ezt tudtam hogy mi. 14-16 évesen jártam egy két évvel fiatalabb hittan társnőmmel, de semmit nem éreztem iránta, szóval ez nem is annak tekinthető meg ritkán találkoztunk.
Én 22 éves leszek, s közel 2 évig viaskodtam magamba hogy elfogadjam saját identitásomat 16-18 éves korom közt. 2 évbe telt újra hogy randizzak 18-20 éves korom közt.
21 voltam mikor eldöntöttem hogy beteszem a lábamat egy meleg buliba s segítek egy meleg szervezetnek.
Nos?
17:01!
Az egyház dolgaiba nem szólok bele, mivel nem vagyok vallásos, mindenki abban hisz, amiben akar. Ha a Bibliában az van leírva, hogy házasság csak férfi és nő között legyen, akkor legyen úgy, ámen.
De hogy a szekuláris világban miért ne lehetne két nő vagy két férfi között, azt nem értem. Mert a szekuláris világban a házasság semmi más, mint jogilag elismert életkapcsolat. Ha két férfi egymással akarja leélni az életét, vagy két nő, az állam miért ne ismerhetné el ezt ugyanolyan jogúnak, mintha egy férfi és egy nő mondaná ezt ki? Miért kellene rájuk más törvényeknek vonatkoznia?
"Az azonos neműek élhessenek együtt,nevelhessenek gyereket,de a házasság csak férfi és nő lehessen."
Miértisakkormár?
Kedves 25-s, nem vagyok gyökér, és sajnos tapasztalatból írtam. 35 éves vagyok, nem egy világszépe, de eddig még minden munkahelyemen volt legalább egy idióta, aki úgy gondolta, h ogy figyelmességnek veszem a megjegyéseket és/vagy kéretlen érintéseket, én elintézem ezeket, de vannak, akik nyuszik és nem...mondjuk, amikor még naiv voltam akkor még én is panaszkodtam a főnönek, kb kiröhögött
Korombeli kollégát mindenki irigyli, mert a barátnője még középiskolás.
És akkor még nem beszéltünk a szomszédról, aki piásan veri az asszonyt, aki nemhogy feljelentést nem tesz, de még a családja is mondja neki milyen jó ember a férje (vékonyak a falak)
Örülök, hogy te nem Magyarországon élsz, hanem Álomvilágban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!