Azonos neműek házasságát ellenzők mit gondoltok erről a cikkről?
Én egy Római Katolikus meleg vagyok, s szeretnék gyermeket későbbiek folyamán a jövendőbeli párommal. Ez lehetne béranya segítséggel. Keményen meg kellett küzdenem magammal. Íme az én életutam:
Olyan Óvodás korom óta voltak az első jelek, de 12 évesen már ezt tudtam hogy mi. 14-16 évesen jártam egy két évvel fiatalabb hittan társnőmmel, de semmit nem éreztem iránta, szóval ez nem is annak tekinthető meg ritkán találkoztunk.
Én 22 éves leszek, s közel 2 évig viaskodtam magamba hogy elfogadjam saját identitásomat 16-18 éves korom közt. 2 évbe telt újra hogy randizzak 18-20 éves korom közt.
21 voltam mikor eldöntöttem hogy beteszem a lábamat egy meleg buliba s segítek egy meleg szervezetnek.
Nos?
Szerintem rosszul látjátok a dolgot.
Itt nem a hetero vs homo szembenállásról kell beszélni, hanem felnőtt vs gyerek konfliktusról.
A felnőttek önzősége, hogy a gyerek jelenlétében káromkodnak, dohányoznak, alkoholizálnak, verik a gyereket,
tehát rossz példát mutatnak.
Tudom, hogy sokak számára a gyerek nem ember, szerintem a gyerek is ember és neki is vannak jogai.
A gyereknek joga van apához és anyához.
Ha engem megkérdeztek volna, hogy válasszak: apa és anya vagy két apa/két anya neveljen, egyértelmű, hogy az elsőt választom.
Hány ember él a világon, aki nem szeretne egy szerető édesanyát vagy édesapát? Aki eleve úgy szeretne felnőni, hogy hiányt szenved egy szülőben.
Egy serdülő lánynak rengeteg problémája akad a testével, lelkével, amit csak az édesanyjával tud megbeszélni, az apa erre alkalmatlan.
Hasonló a helyzet az apa-fiú viszonylatban.
Kérje meg az anyát, hogy focizzon vele, vigye el meccsre, néha sörözzenek, adjon csajozási tanácsokat stb?
A gyerek érdekét kell nézni és nem önzőzni!
"Az, hogy valaki veri az asszonyt, alkoholista, alig legális tizenévesekkel kezd ki, a munkahelyén taperolja a kolléganőt és szexuális cézatú megjegyzéeket tesz, az gyakorlatilag elfogadott."
Hogy lenne már elfogadott, te gyökér? Vascsővel ütném agyon az ilyet is!
""A homoszexualitás természetellenes ,gén analizissel is kimutatták."
Ugyan mutass mer erről egy kutatást, lehetőleg olyat, amit nem az egyház pénzelt..."
Az olyan kutatás mivel jobb, amit a liberalizmustól és demokratizálódástól felfűtött Soros György és hasonszőrű társai pénzelnek? Mennyivel hitelesebb egy ilyennek az eredménye, amikor itt is ugyanúgy megvan az érdek?
Lassan már ott tartunk, hogy a homoszexualitásról bebizonyítják, hogy az evolúció következő lépésfoka, mert az egyed a kétneműséget elkerülve megpróbál csírázással szaporodni, ami eredményesebb, mint ami jelenleg van.
betegség? és gyogyítható? vagy nem lehet tudni mert eddig még senki nem vette a fáradságot hogy kezébe vegye a sorsát...inkább beállnak a sorba...
Legyél te az első , és még saját gyereked is lehetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!