Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azonos neműek házasságát...

Azonos neműek házasságát ellenzők mit gondoltok erről a cikkről?

Figyelt kérdés

[link]

Én egy Római Katolikus meleg vagyok, s szeretnék gyermeket későbbiek folyamán a jövendőbeli párommal. Ez lehetne béranya segítséggel. Keményen meg kellett küzdenem magammal. Íme az én életutam:

Olyan Óvodás korom óta voltak az első jelek, de 12 évesen már ezt tudtam hogy mi. 14-16 évesen jártam egy két évvel fiatalabb hittan társnőmmel, de semmit nem éreztem iránta, szóval ez nem is annak tekinthető meg ritkán találkoztunk.

Én 22 éves leszek, s közel 2 évig viaskodtam magamba hogy elfogadjam saját identitásomat 16-18 éves korom közt. 2 évbe telt újra hogy randizzak 18-20 éves korom közt.

21 voltam mikor eldöntöttem hogy beteszem a lábamat egy meleg buliba s segítek egy meleg szervezetnek.

Nos?

#FIDESZ #Jobbik #KDNP #Homoszexuálisok.
2013. ápr. 1. 11:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem rosszul látjátok a dolgot.

Itt nem a hetero vs homo szembenállásról kell beszélni, hanem felnőtt vs gyerek konfliktusról.

A felnőttek önzősége, hogy a gyerek jelenlétében káromkodnak, dohányoznak, alkoholizálnak, verik a gyereket,

tehát rossz példát mutatnak.

Tudom, hogy sokak számára a gyerek nem ember, szerintem a gyerek is ember és neki is vannak jogai.

A gyereknek joga van apához és anyához.

Ha engem megkérdeztek volna, hogy válasszak: apa és anya vagy két apa/két anya neveljen, egyértelmű, hogy az elsőt választom.

Hány ember él a világon, aki nem szeretne egy szerető édesanyát vagy édesapát? Aki eleve úgy szeretne felnőni, hogy hiányt szenved egy szülőben.

Egy serdülő lánynak rengeteg problémája akad a testével, lelkével, amit csak az édesanyjával tud megbeszélni, az apa erre alkalmatlan.

Hasonló a helyzet az apa-fiú viszonylatban.

Kérje meg az anyát, hogy focizzon vele, vigye el meccsre, néha sörözzenek, adjon csajozási tanácsokat stb?

A gyerek érdekét kell nézni és nem önzőzni!

2013. ápr. 1. 14:25
 22/36 anonim ***** válasza:
70%
Ez a vita már rég lejárt, tény hogy a melegek ugyanolyan (csak toleránsabb) gyermekeket nevelnek fel. Ezt kutatások támasztják alá. Attól, hogy ti gyűlölködtök, a tények tények maradnak.
2013. ápr. 1. 14:27
 23/36 anonim ***** válasza:
80%
már elnézést de az illető írta hogy katolikus, ami vallásosságra utal aminek a biblia az alapja... ha jol tudom
2013. ápr. 1. 14:28
 24/36 anonim ***** válasza:
97%

"Az, hogy valaki veri az asszonyt, alkoholista, alig legális tizenévesekkel kezd ki, a munkahelyén taperolja a kolléganőt és szexuális cézatú megjegyzéeket tesz, az gyakorlatilag elfogadott."

Hogy lenne már elfogadott, te gyökér? Vascsővel ütném agyon az ilyet is!

2013. ápr. 1. 14:51
 25/36 anonim ***** válasza:
93%
egyet értek...itt kezdödnek a problémák hogy te azt gondolod hogy ez elfogadott!!
2013. ápr. 1. 14:59
 26/36 anonim ***** válasza:
46%
Jól értem, hogy a homók génhibásak és erre azt mondják, hogy nem betegek? De ha génhibásak, akkor miért ne lennének ugyan betegek? Mert ezzel akarják nyugtatgatni a lelkecskéjüket?
2013. ápr. 1. 15:02
 27/36 anonim ***** válasza:
32%

""A homoszexualitás természetellenes ,gén analizissel is kimutatták."

Ugyan mutass mer erről egy kutatást, lehetőleg olyat, amit nem az egyház pénzelt..."

Az olyan kutatás mivel jobb, amit a liberalizmustól és demokratizálódástól felfűtött Soros György és hasonszőrű társai pénzelnek? Mennyivel hitelesebb egy ilyennek az eredménye, amikor itt is ugyanúgy megvan az érdek?

Lassan már ott tartunk, hogy a homoszexualitásról bebizonyítják, hogy az evolúció következő lépésfoka, mert az egyed a kétneműséget elkerülve megpróbál csírázással szaporodni, ami eredményesebb, mint ami jelenleg van.

2013. ápr. 1. 15:10
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

betegség? és gyogyítható? vagy nem lehet tudni mert eddig még senki nem vette a fáradságot hogy kezébe vegye a sorsát...inkább beállnak a sorba...

Legyél te az első , és még saját gyereked is lehetne...

2013. ápr. 1. 15:10
 29/36 A kérdező kommentje:
Melegként tanácsot adtam egy olyan ismerősömnek akinek becsúszott a baba....
2013. ápr. 1. 15:11
 30/36 anonim ***** válasza:
ez hogy kapcsolodik a témához?
2013. ápr. 1. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!