Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetne a cigányok...

Hogyan lehetne a cigányok börtönhöz való hozzáállását gyökeresen megváltoztatni?

Figyelt kérdés

Ma már oda jutottunk, hogy a cigányok többségének a börtön egy "alap" dolog. Sajnos errefelé is laknak cigányok, és már sokszor hallottam, hogy "az nem ember, aki ne lett volna legalább egyszer börtönben". Mind1, hogy ezt fiú, vagy lány mondja....

Már Lakatos Attila vajda úr is megmondta :

"Addig baj lesz, amíg a szülők örülnek, hogy a gyerekük a börtönben van, mert így hírnevet szereznek. De már a börtön nem használ semmit, mert ha 10 cigány bemegy a börtönbe, abból 2-3-at ideiglenesen HA megtör, 7-8 úgy jön ki mint a terminátor, és már azt is tudja, hova kell betörni."

Hogyan lehetne a börtönhöz való hozzáállásukat megváltoztatni? Mert egyáltalán nem félnek tőle, de még a kisgyerekek sem félnek a kiskorúak börtönétől, meg a nevelőintézettől se.

Nevelőintézetben is terrorizálnak a cigánygyerekek mindenkit.

Hogyan lehetne megváltoztatni a hozzáállásukat?

2013. márc. 26. 09:10
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a rendszer rossz, de ha jó is lenne, akkor sem tanulnának a cigányok...Franciaországban is gond van velük, pedig jó a rendszer.

Norvégiában meg baromi kevés van....

2013. márc. 26. 09:47
 22/25 anonim ***** válasza:

ma 09:47

Én úgy gondolom hogy itt nálunk el lett kúrva az egész úgy ahogy van.Már hozzászoktak hogy kapják a segélyt ha kell ha nem,semmi motiváció semmi.Hozzá lettek szoktatva ahhoz hogy nem kell dolgozni mert majd a magyar fizeti a segélyt stb.Ha rá lenne szorulva hogy éhen ne dögöljön,akkor elmenne ebből az országból vagy elmenne dolgozni.De addig még is mit vársz te is amikor az álam a gyerek csinálás után pénzt ad nekik a segélyen felül?Ez már régen el lett rotva úgy ahogy van,fentebb leírtam miért.

2013. márc. 26. 09:59
 23/25 anonim ***** válasza:
Mondok egy pl-t.7 évig dolgoztam egy helyen,leépítés volt.Keresgéltem munkát,de nem találtam így muszáj volt elmennem munkanélküli segélyre.7 év után kemény 4 hónapig kaptam,de persze munkát azt nem találtam általuk.A lényeg az hogy én 7 év után ennyire jogosultam,de amíg ezek életükbe nem dolgoztak több évig kapják a segélyt.Még is mit vársz amíg ilyen rendszer van?
2013. márc. 26. 10:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát igen én cigányok között lakom, az egyik cigány mielőtt bekerült volna dagadt volt, aztán drog ügyek miatt bent volt nem tom hány évet, és nem rég jött ki ugy kigyurta magát és az összes cigány tiszteli valami nagy főnök is lett a cigányok kzött, de ez semmi kijött 2 hét után lett egy Suzuki swiftje jó állapotú volt egy hónap elteltével hallottam hogy fegyveres rablásért elfogták hát ez nem biztos mert most is kint van de már egy Peugeot 307ese van! am minden ki tudja hogy ugyanúgy lop csal hazudik (ebből sok magyar is jól jár) de nem vagy csak félnek feljelenteni
2013. márc. 26. 10:21
 25/25 anonim ***** válasza:

Keményíteni kell a börtönökön.

Szerintem az se segítene. Akkor csak még jobban vernék a mellüket.

Szerintem nincs erre megoldás. Semmilyen hatásra nem akarnak megváltozni, pedig ez az ország minden volt, csak rasszista nem. Fel akartuk húzni őket, de ez nagyon visszafelé sült el és éppen ez volt a baj. Olyan szigorúan kéne kezelni őket, mint ahogy az átlag magyart és nemcsak jogokat adni nekik, hanem kötelességeket is. Ha már mindenféleképpen itt kell maradniuk, mivel magyar állampolgárok és nem küldhetjük el őket úgy, mint a nyugati országok, akik állítólag úgy szeretik őket.

2013. márc. 26. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!