Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám megváltoztatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megváltoztatni a lányok hozzáállását felém?

Figyelt kérdés
A probléma az, hogy mikor megismernek a lányok, akkor szinte minden esetben megállapítják, hogy normális vagyok, megbízható, humoros, valamint jól el lehet velem beszélgetni szinte mindenről. Ezzel alapvetően az a baj, hogy ennyiben meg is maradunk, én hiába próbálok kitörni a baráti szerepkörből, valahogy sosem érem el, hogy pasiként gondoljanak rám. 19 éves srác vagyok, és várom az ötleteitek, hogy hogyan érjem el, hogy pasiként tekintsenek rám?
2010. jan. 9. 05:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Legyél kicsit bunkóbb, hogy érezzék azt is, hogy dugni akarsz...A lányok szeretik, ha egy fiúval lehet beszélgetni, mert végre találtak egy barátot az ellenkező nemből!

Beszélgess velük egy kicsit kevesebbet. És néha utalj rá, hogy Te nem a "barátja" akarsz lenni, már az első beszélgetéskor is ajánlott, hogy ezt feléjük is tisztázd...

Jó a humorod? Poénkodj a szexualitással... Ne verd a farkad, hadd lássák milyen kanos vagy...

2010. jan. 9. 06:48
 2/2 anonim ***** válasza:

szexualitassal poenkodni nekemis bejott.

mond neki: ugy szeretlek.....mellbe baszni, aztan azt hogy, ezt ugye te sem gondolod komolyan...hogy gondolhatsz ilyet rolam...csak vicceltem. aztan rohogd el magad.

2010. jan. 9. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!