Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogy lehetséges megváltoztatni az ízlésem (pasi téren)?
Hülye kérdés, tudom...
Szóval az a helyzet hogy fent vagyok 2 társkeresőn, minden nap nézegetem, de eddig egyetlen olyan pasit nem találtam aki tetszett volna a több tízezerből. Egyszerűen úgy érzem Magyarországon egyáltalán nincs is olyan pasi aki tetszhet nekem. De még külföldön sem sok akad... ez az én hibám, de így sosem lesz senkim. Mit tehetnék?
És a nőket nézted már. jó most lehet nem a te hibád. Mert a társkeresőkre már nem a leg sikeresennek jutnak. Vagyis már másoknak se kellettek és azért vagyunk ott.
De talán ha nem a netbe hanem a valóéletbe gondolkodnál.
Igazából az a gond hogy a nőies pasik tetszenek... annyira nőiesek hogy olyat aztán lehetetlen találni is.
És NEM vagyok leszbi egyáltalán... bár nőt könnyebb lenne találni úgy érzem. Köztük akadnak szépek is.
Az ízlésedet nem tudod megváltoztatni.. 'Valakid' lehet, csak talán nem fogsz hozzá vonzódni annyira amennyire szeretnéd. :S
Én pl nőies vagyok.. vagy b*zis.. vagy mittudomén.. És nincs túl nagy sikerem.. :D szóval ritka vagy ám.. xD
Én szurkolok, hogy tlálj hozzád illőt. ^^
15f
Pff...nőies pasik, az már nem férfi, mert nincs bennük meg az alaptulajdonság ami miatt férfiak lennének!
Szerintem totál leszbi vagy, csak még magadnak sem akarod beismerni!
22/F
Nekem is a nőies pasik tetszenek, bár nekem kicsit könnyebb dolgom van, mert én fiú vagyok, és hát meleg körökben könnyebben találni ilyesmit :) De nem hiszem, hogy a helyzeted reménytelen lenne. Elég sok nőies pasi szaladgál az utcán, és garantáltan nem mind meleg :) Emo/goth/scene fiúkkal hogy állsz? Egyik szubkultúrától sem idegen a nőiesség, úgyhogy talán ezek között érdemes körülnézned. Ha a külföldre költözésen gondolkodsz, Londont, New Yorkot, esetleg Svédországot tudom ajánlani.
Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!