Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » El fog-e tűnni Bajnai és...

El fog-e tűnni Bajnai és Mesterházi végleg, ha a Fidesz 2014-ben ismét 2/3-addal fog nyerni?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor-t ha nem sikerül legyőzni, akkor az elég kínos vereség lenne Bajnainak és Mesterházinak is szerintem.

2013. márc. 26. 00:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%

Dzsó Mékpísz utolsóját már el sem olvastam, aki ilyeneket ír hogy az emberek a végtörlesztés miatt kötötték fel magukat (ami egy ordenáré trollság, tett valamit a baloldal értük akármikor is? Mindegyiket ott hagyták az út szélén, nem véletlen ez lett a jelmondata viktornak, ez volt talán az egyetlen "megoldás" amit valaki tett értük)

De azt már kifelejted hogy a offshore lovag libajnai miatt tényleg felkötötték magukat emberek.

És még van képed ezt védeni? Ne a külsőségek alapján ítéld az embert, mert az számít amit tesz.

Na most annak meg láttuk az eredményét, sőt halálos áldozata is volt.

Ja és őt senki sem választotta meg, ahogy Fletót sem.

Aki ennyire nincs tisztába a valósággal, vagy ekkorát hazudik hogy nem törik bele a billentyűzete, az mit akar itt észt osztani? Azért sem olvastam már a következő replikáját, mert hülyeségre nem pazarlom az időmet, meg az ilyet úgy sem győzöd meg hogy bolond vagy hazug.

Nem védem Viktort, de egy fokkal még mindig enyhébb mint akárki más.

2013. márc. 29. 13:03
 22/25 anonim ***** válasza:
63%

Azt még kifelejtettem hogy tipikus baloldali hozzáállás hogy a saját bűneinket kiálltjuk rá a másikra, minden baloldali politikus beszédét meg kell fordítani, amit másra kiállt azt teszik ők maguk, és akkor rájössz az igazi mivoltukra.

Ilyen hazudni hogy a végtörlesztés miatt kötik fel magukat emberek, ami pont libajnai miatt történt, egy tipikus példája ennek, azért írtam ezt még le hogy más is megtanulja megérteni a mondanivalójukat, és felismerje a hazugságot.

Mindent amit egy balos mond a másikra, fordítsatok át magatokban úgy hogy azt ő teszi.

2013. márc. 29. 13:08
 23/25 anonim ***** válasza:
30%
utoló teljesen igazad van, minden szavad igaz! a baloldal egy hazug, saját mocskát másra kenő bolsi kommunistautód libsi banda az összes!
2013. márc. 29. 13:25
 24/25 anonim válasza:
Egyáltalán van fogalma annak a KOMMUNISTA szóról(mint fogalomról!)annak,aki röhejesen csak ezt tudja orrvérzésig szajkózni?
2013. dec. 18. 12:16
 25/25 anonim ***** válasza:

" Mesterházy lopta az alapítványok pénzét. Szemét és aljas politikus!"

Semmi se szent nekik..

Bajnai is gyanús, libaügye biztosan igaz. Nem zörög a haraszt...

2014. ápr. 4. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!