Miért támogatja a Szcientológia Egyház Bajnai Gordonékat és az együtt 2014 mozgalmat?
Horváth Ágnes készülődik újabb miniszteri feladatára.
Az alábbi levelet dr. Szilágyi Júlia pszichiáter küldte. Mellékesen a Nagy Imre társaként kivégzett Szilágyi József lánya, és mintegy másfél évtizedig a Lipóton dolgozott, s most is igyekszik menteni a menthetetlent.
H. Katalin
"Elmondom tegnapi kalandomat a hatalommal. Göncz Kingát kértem meg, hogy segítsen, hátha szóba áll velünk valaki a magas minisztériumban, hogy legalább a maradék beteget és a kórrajzokat, meg a könyvtárat ki lehessen menekíteni Lipótról. Kinga hajlandó volt közbenjárni, hogy fogadjon minket Kincses Gyula államtitkár.
Nekem kellett volna a találkozót megszervezni. Ezért aztán hívogattam az államtitkár titkárságát. Valamikor délután, miután látták, hogy nem adom fel, bekapcsoltak hozzá, aki azt mondta nekem a telefonba, hogy ő Göncz Kinga kedvéért (sic!) hajlandó lett volna fogadni minket, de amikor megemlítette ezt Horváth Ágnesnek, akkor a miniszter asszony megtiltotta neki, hogy a pszichiáterekkel tárgyaljon."
Ez mind a szcientológusok műve
A támogató többnyire saját elhatározásából teszi, amit tesz. Ebbe a támogatottnak általában csekély a beleszólása.
A támogatás mindig a következő két cél közül választ: 1. a támogatott segítése, 2. a támogatott célja elérésének megakadályozása.
Én nem tudom, a Szcientológia, milyen elhatározásból jutott erre a gondolatra, de hogy volt rá oka, az biztos.
A jobboldali gondolkodástól mindig is távol áltak a szientológiához hasonló disznóságok. Ezeknek a népbutítrásoknak az élén mindig kriptozsidót kell keresni.
Az élet menete és egyébb rendezvényeken is megjelentek szientológus vezetők. Valószínűleg úgy nézhet ki a megeggyezés, hogy pénzelik a bajnai kampányt, cserében bajnaiék majd személyiségfejlesztő tréningeket fizetnek állami pénzen. Nyilván többszörösen megtérülne a befektetés, ha hagyjuk.
"Céges szinten 20, egyéni szinten akár 200 százalékos növekedést ígér honlapján a Comline Vállalkozói Akadémia – a részleteket videoüzenetében nem fejtette ki Nagy Béla társtulajdonos, aki jobbára a hatékonyság, a csapatmunka fontosságát emelte ki, és a jelentkezési lap mielőbbi kitöltésére buzdított. A több mint 50 ezer elégedett ügyféllel és a 13 éves működés alatt nekik megspórolt több milliárd forinttal büszkélkedő akadémia hátterében álló Comline Budapest Kft. Bajnai Gordon, Nagy és Pető Éva tulajdona. Utóbbi korábban Lenkeiné Pető Évaként szerepelt a cégjegyzékben, s 2004-ig – alighanem elvált – férje, Lenkei Gábor is a tulajdonosok között volt. Lenkei – aki leginkább a róla elnevezett vitaminkombó forgalmazójaként vált ismertté – nyíltan vállalja szcientológus voltát. Korábban Pető Éva is szerepelt a befolyásos szcientológusokat nyilvántartó WISE üzleti évkönyvben, sokan a Comline Kft.-t is szcientológus kötődésű vállalkozásként jellemzik.
A Comline csapatát erősítette a közelmúltig Kátai Hajnalka, akit jelenleg Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök frissen alakult Demokratikus Koalíciójának (DK) egyik szervezőjeként ismernek pártberkekben."
9 válaszoló nagyon jó, hogy berkta az idézetet.
Hihetetlen, hogy folyamatosan mennyi ellensége van ennek a kis nemzetnek a történelme során. Törökök, labancok, bolsevikok, szientológusok, cionisták, hitgyülisek, gyurcsányok. És még mindig kitart a nemzet, még mindig Magyarországnak hívják ezt a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!