Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért támogatja a Szcientológi...

Miért támogatja a Szcientológia Egyház Bajnai Gordonékat és az együtt 2014 mozgalmat?

Figyelt kérdés

2013. jan. 29. 10:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
58%
Biztos megígérte nekik Bajnai hogy ha nyer akkor elterjeszti Magyarországon a szcientológiát.
2013. jan. 29. 10:53
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
Esetleg valami link vagy cíkk a kérdésed valóságtartalmának alátámasztása érdekében?
2013. jan. 29. 10:56
 3/23 anonim ***** válasza:
44%
Kíváncsi vagyok, mit találtok még ki, hogy kik támogatják Bajnaiékat. Marslakók voltak már?
2013. jan. 29. 10:58
 4/23 anonim ***** válasza:
76%

Horváth Ágnes készülődik újabb miniszteri feladatára.

Az alábbi levelet dr. Szilágyi Júlia pszichiáter küldte. Mellékesen a Nagy Imre társaként kivégzett Szilágyi József lánya, és mintegy másfél évtizedig a Lipóton dolgozott, s most is igyekszik menteni a menthetetlent.

H. Katalin

"Elmondom tegnapi kalandomat a hatalommal. Göncz Kingát kértem meg, hogy segítsen, hátha szóba áll velünk valaki a magas minisztériumban, hogy legalább a maradék beteget és a kórrajzokat, meg a könyvtárat ki lehessen menekíteni Lipótról. Kinga hajlandó volt közbenjárni, hogy fogadjon minket Kincses Gyula államtitkár.

Nekem kellett volna a találkozót megszervezni. Ezért aztán hívogattam az államtitkár titkárságát. Valamikor délután, miután látták, hogy nem adom fel, bekapcsoltak hozzá, aki azt mondta nekem a telefonba, hogy ő Göncz Kinga kedvéért (sic!) hajlandó lett volna fogadni minket, de amikor megemlítette ezt Horváth Ágnesnek, akkor a miniszter asszony megtiltotta neki, hogy a pszichiáterekkel tárgyaljon."

Ez mind a szcientológusok műve

2013. jan. 29. 11:04
 5/23 anonim ***** válasza:
52%

A támogató többnyire saját elhatározásából teszi, amit tesz. Ebbe a támogatottnak általában csekély a beleszólása.

A támogatás mindig a következő két cél közül választ: 1. a támogatott segítése, 2. a támogatott célja elérésének megakadályozása.

Én nem tudom, a Szcientológia, milyen elhatározásból jutott erre a gondolatra, de hogy volt rá oka, az biztos.

2013. jan. 29. 11:05
 6/23 anonim ***** válasza:
51%

A jobboldali gondolkodástól mindig is távol áltak a szientológiához hasonló disznóságok. Ezeknek a népbutítrásoknak az élén mindig kriptozsidót kell keresni.

Az élet menete és egyébb rendezvényeken is megjelentek szientológus vezetők. Valószínűleg úgy nézhet ki a megeggyezés, hogy pénzelik a bajnai kampányt, cserében bajnaiék majd személyiségfejlesztő tréningeket fizetnek állami pénzen. Nyilván többszörösen megtérülne a befektetés, ha hagyjuk.

2013. jan. 29. 11:06
 7/23 anonim ***** válasza:
56%
Bajnai Gordon nyomul, hogy clear legyen, szcientológus szegénykém. Csak sajnálni tudom.
2013. jan. 29. 11:09
 8/23 Vadkan01 ***** válasza:
48%
Vajon Tom Cruise ajánlotta be Bajnai Gordont? Vagy talán ellenezte: Gor don't!
2013. jan. 29. 11:16
 9/23 anonim ***** válasza:
45%

"Céges szinten 20, egyéni szinten akár 200 százalékos növekedést ígér honlapján a Comline Vállalkozói Akadémia – a részleteket videoüzenetében nem fejtette ki Nagy Béla társtulajdonos, aki jobbára a hatékonyság, a csapatmunka fontosságát emelte ki, és a jelentkezési lap mielőbbi kitöltésére buzdított. A több mint 50 ezer elégedett ügyféllel és a 13 éves működés alatt nekik megspórolt több milliárd forinttal büszkélkedő akadémia hátterében álló Comline Budapest Kft. Bajnai Gordon, Nagy és Pető Éva tulajdona. Utóbbi korábban Lenkeiné Pető Évaként szerepelt a cégjegyzékben, s 2004-ig – alighanem elvált – férje, Lenkei Gábor is a tulajdonosok között volt. Lenkei – aki leginkább a róla elnevezett vitaminkombó forgalmazójaként vált ismertté – nyíltan vállalja szcientológus voltát. Korábban Pető Éva is szerepelt a befolyásos szcientológusokat nyilvántartó WISE üzleti évkönyvben, sokan a Comline Kft.-t is szcientológus kötődésű vállalkozásként jellemzik.

A Comline csapatát erősítette a közelmúltig Kátai Hajnalka, akit jelenleg Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök frissen alakult Demokratikus Koalíciójának (DK) egyik szervezőjeként ismernek pártberkekben."

2013. jan. 29. 11:25
 10/23 anonim ***** válasza:
69%

9 válaszoló nagyon jó, hogy berkta az idézetet.

Hihetetlen, hogy folyamatosan mennyi ellensége van ennek a kis nemzetnek a történelme során. Törökök, labancok, bolsevikok, szientológusok, cionisták, hitgyülisek, gyurcsányok. És még mindig kitart a nemzet, még mindig Magyarországnak hívják ezt a földet.

2013. jan. 29. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!