Csak szerintem tragikus ez a sztereotípia-gyártás?
Eléggé elkanyarodtunk a témától, de köszi mindenkinek a válaszát, legyen akár pozitív, akár negatív. Elismerem, hogy minden hozzászólásban van igazság, és én elfogadom mindenkinek a véleményét. A legviccesebb, hogy a hozzászólások igazolták a kérdést :D
Konkrétan egy dolgot írtam le a nézeteimről (nem volt teljesen egyértelmű a mondatom, tehát vegyük kettőnek), hogy támogatom az EU-t, és liberális gondolkodású vagyok (és enyhén bal oldali, de inkább középső). Ebből egyesek máris tudni vélték, hogy én az izraeli és nyugat-európai tőke kezére akarom juttatni az országot, és megbélyegeztek hazaárulónak meg a nemzet ellenségének. Azt hiszem, ez remekül példázza a legfenti feltevést.
Innentől elhatárolódom ettől a vitától, még egyszer mindenkinek köszönöm a véleményét, mert tanulságos kísérlet volt ;)
(U.i.: Am még nem is szavazhattam senkire, mert az előző választásokkor még nem töltöttem be a 18-at, de gondolom ez tök lényegtelen.)
Nevezheted ezt sztereotípiának meg hogy ráigazoltunk, attól az még a valóság.
Még ha te nem is tudsz róla, vagy nem hiszed el attól az még úgy van. Ha rájuk szavazol azt támogatod amit tettek csak a 8 év alatt, szétlopták az országot meg eladósították.
És ez sem sztereotípia ez is a valóság.
És akkor a jobboldaliakkal van a baj?
Meg kitalálunk rájuk mindenféle jól hangzó idegen szitokszót?
Veletek van a baj kedves balosok akik nem hiszik el hogy a 8 év alatt tönkre ment ez az ország, nem azt mondom hogy minden a 8 év a hibája, de oroszlán részük van benne, többet között a hitelfelvétellel.
És aki ezt nem hiszi el, vagy egyenesen tagadja, nah az mivel jobb egy akármilyen jobb oldalinál is?
Akinek ennyire nincs valóság érzete, és csak azért védi őket mert hisz bennük (nem véletlen vette át a komcsi párt az egyház szerepét, ezért is tiltották azokat befele, mert mindenki ész nélkül bízzon és higgyen a pártban vak hűséggel, még véletlen sem abban akiben kéne, Istenben, ezért járnak az idősek ma pártgyűlésre misézni, sem mint a templomba), az mivel jobb,bölcsebb, demokratikusabb egy jobb oldalinál?
Abba mi a demokrácia hogy csak egy baloldalinak lehet igaza, sőt, csak nekik lehet igazuk, mindenki más hazudik és demokrácia ellensége? Ezt meg úgy hívják diktatúra amikor bármilyen helyzetben, körülményektől független csak nekik lehet és van igazuk. Le írtam a kőkemény valóságot erre le van pontozva csak azért mert megneveztem felelősnek a baloldalt érte.
Ennyi, aki nem baloldali annak nincs igaza még ha a világ összeomlana akkor sem.
Pedig ez a valóság a szubjektív véleményem, konkrét bizonyíték van rá, menjél be a közértbe vásárolni, vagy nézd meg a fizetésed (ha van egyáltalán), meg ülj fel a BKV-ra menj le Rózsadombról mondjuk a 8. kerületbe és gyalog járd be a kisebbség által belakott részt.
Jah meg kérdezz meg néhány devizást.
És ezek után neked még mindig az lesz a legnagyobb bajod hogy ki sztereotipizál? A balosok olyan kiáltanak amik nem igazak pl hogy fasiszta,náci, ellenben egy jobboldali mit tud rámondani? Mi olyan szitok szó van amivel sérteni lehet egy baloldalit, azonfelül hogy esetleg hogy igaz.
Eddig több volt hazánkban a baloldali diktatúra és párt hatalmon mint a jobboldaliak, akkor még is miről beszélünk? Mire vezetett ez a sok év? Ha annyira jól élnénk akkor nem is létezhetne jobb oldal, szélsőjobb meg aztán pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!