Csak szerintem tragikus ez a sztereotípia-gyártás?
Most ezt lehet úgy is kitörlik, de azért van alapja mert a baloldal kiszolgálja az izraeli tőkét, és azon dolgoznak hogy ez ne tűnjön fel a népnek, meg az elbutítás, történelem hamisítás, uszítás, nyomorba döntés, vakítás az eszközeik.
És mindenki aki ezen az oldalon áll legyen az izraeli,xenofil,vak-agymosott magyar az ellensége ennek az országnak és nemzetnek, mert azokat támogatja akik ellene vannak ennek az országnak.
Te is kérdező avval hogy a baloldalra szavazol beütsz egy szeget a nemzet koporsójába.
Ezek a liberális fajzadékok egyszer nem állnak ki a magyarokért mindig csak az idegen megszállókat védik, ezért hazaárulók.
Aki ezt kimondja az meg náci és törölni kell a kommentjét.
Pedig a Jobbik sem uszít csak kimondja a büdös nagy valóságot és felnyitja az emberek szemét.
Aki nincs velünk (Magyar nemzettel) az ellenünk van.
"Ezek a liberális fajzadékok egyszer nem állnak ki a magyarokért mindig csak az idegen megszállókat védik, ezért hazaárulók.
Aki ezt kimondja az meg náci és törölni kell a kommentjét.
Pedig a Jobbik sem uszít csak kimondja a büdös nagy valóságot és felnyitja az emberek szemét.
Aki nincs velünk (Magyar nemzettel) az ellenünk van."
Na PONT az ilyenek miatt rossz a jobbik megítélése...
Csak azért, mert valaki másként gondolkodik, máris hazaáruló és ország ellensége, gratulálok, pontosan illenek rád a jobbos sztereotípiák.
Csak az a vicc, hogy valószínűleg és sokkal inkább magyar vagyok, mint te...
Ha balra szavazol, azokat támogatod akik tönkretették és szétlopták ezt az országot? Akkor miről beszélünk kérem? Talán azért mondja ezt az összes balos hogy nácik vagyunk mert jobbat nem tudnak? A Jobbik nem lopta még szét országot, semmilyen bűne sincsen, ellenben a maszop és társainak, napokig lehetne sorolni azt a sor árulást amit elkövettek ellenünk. Mit tudtok a jobb oldal felhozni? Semmit, épp az csak nyomjátok a demagóg náci dumát, de mit náci a jobbik, tagja volt valamelyik is az NSDAP-nak?
Mit tettek azonkívül hogy nevén nevezik a bűnösöket?
Semmit, ja már ez is bűn?
Kimondják hogy mi zajlik az országban, megnevezik az elkövetőket, és akkor már kész rasszisták?
Ha egy bíró elítél egy magyart vagy akárkit akkor az is náci meg rasszista nem? Sőt az ügyvéd is náci akkor meg az egész törvényszék már nem?
Sőt brüsszel is náci mert szidják a magyarokat és rasszista megkülönböztető módon mindenbe belekötnek amit a magyar kormány kitalált az országa érdekében, és mindent elleneznek még a jobb oldali kormány létét is, ez nem rasszizmus?
Az nem rasszizmus hogy minden jobb oldali egyből náci meg faszista? Azt még egyik sem gondolta végig hogy ha nem adnának rá okot és táptalajt akkor nem lenne szélsőjobb sem...
, a többi pedig egymás szidása.
Aki pedig azzal "vádol", hogy balos szavazó vagyok, felhívnám a figyelmeteket a kérdésem leírásának utolsó előtti mondatára. A fent vázoltak a személyes nézeteim, amiket nem fed kellőképpen egyetlen jelenlegi magyar párt sem. Nem tartom magam a nemzet ellenségének, csak azért, mert nem szavazok pl. a jobbikra (de másra sem).
(Bocs, a dupla kommentért, véletlen volt :D)
9:50.kor írtam, a 10. válaszoló vagyok.
Csak szeretném megjegyezni, hogy a válaszomat szerintem hibátlanul visszaigazolták az utána következők :D
Így kéne hogy működjön, olyan helyen, ahol amúgy is mindegy!
Erre a legjobb példa az USA.
Nem tudom mióta, de nagyon régóta 2 párt váltogatja egymást, a Demokrata és a Republikánus. Náluk teljesen mindegy, hogy ki nyer, mert a fő kérdésekben: gazdasági, külpolitikai, belpolitikai ügyekben szinte majdnem ugyanaz a 2 párt.
Gazdaságilag azért, mert folyamatosan fegyverkeznek, ugyanazokat a lépéseket teszik meg. Ez mind a két párt alatt így volt.
Külpolitikailag, mert mind a 2 párt első útja az éppen aktuális izraeli kormány- és államfő hátsó feléhez vezet.
Belpolitikailag, mert sosem változnak akár a fegyvertörvényen, a bűnügyi dolgokban stb.
De jól élnek ott az emberek, van közbiztonság, és nem nagyon panaszkodnak a rendszerre.
Összegezve: Minimális a különbség a két párt között, ezért teljesen mindegy, hogy hova szavazol, mert 95%-ban ugyanaz lesz.
Magyarországon is hasonló, mármint politikailag. Mindegy, hova szavazol, ugyanaz az lesz. A magyar emberek kiszolgáltatva, a multik elárasztják az országot, közbiztonság nincs stb. És ekkor megjelenik a Jobbik, aki egy teljesen más, magyar központú országot szeretne, a magyar emberekért, Magyarországért. És persze, hogy az összes párt és a háttérhatalom, a cionisták lejárató kampányokat indítanak ellenük.
A lényeg: Nem fogadom el, hogy te akár EU párti vagy, mert ezzel annyit ártasz az országnak, és a magyar embereknek, hogy ihaj. Azt sem fogadom el, aki azokra szavaz, akik ilyen szintre juttatták az országot.
Hidd el, ha rend lenne, tisztességes megélhetés, munka, engem egy cseppet sem érdekelne, hogy te milyen párti vagy. De jelenleg nagyon is sokat számít.
Az előző kommentjéhez még annyit hozzátennék kiegészítésként hogy azért nem mindegy hogy kire szavazol kedves baloldali, mert amíg apu-anyu nyomja a pénzt a semmire neked, vagy épp a nyugdíjat, addig mindenki más tönkremegy aki a saját munkájából próbál megélni.
Mindig azt szoktam mondani hogy mi is élhetnénk olyan szinten mint az osztrákok mert ők semmivel sem jobbak nálunk, csupán náluk van egy összetartás meg egy erős belső szabályzat és ezt teszi őket valakikké.
Na most amíg az van hogy a multiknak mindent lehet (mszp) vagy a munkáltatónak mindent lehet (fidesz), nem fog itt semmi sem rendbe jönni, hiába teszik veszik magukat, ha nem tudnám hogy milyen párt van hatalmon olyan 10 éve, azt mondanám ugyan az a párt van hatalmon, és teszi tönkre az országot, semmi különbség sincs köztük, talán annyi hogy a mszp külföldi (izraeli) tőkét támogatja, a fidesz meg a magyar "oligarhiát".
Mi kis emberek egyikkel sem vagyunk kisegítve, bár akkor 2 rossz közül még mindig azt válasszuk amelyiket ismerjük (magyart). Viszont amióta van alternatíva (Jobbik) én azóta rájuk szavazok, mert szavakban azt vallják amit én is, kérdés hogy meg is tennék-e, de ezt csak úgy tudhatjuk meg ha kormányon lennének.
Sokan megmondták már, hogy sajnos birka nép a magyar. Teljesen át van mosva az emberek agya, mindenki azt hiszi, hogy világosan mindent lát, közben pedig csak azt, amit a média és a politika enged neki. Sok népnél akarták ezt így, csak ők nagyon hamar rájöttek erre, és tettek ellene. Itt meg akinek át van mosva, nem is tud róla, vagy ha igen, akkor sem hiszi el. Ezért tartunk itt.
És az afrikai országok azért tartanak ott, ahol, mert csak ennyire képesek. Mi még a saját mezőgazdaságunkat sem használjuk ki, hanem inkább a kínai fokhagymát esszük, és nem teszünk ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!