Aki jövőre is a Fideszre fog szavazni, az miért teszi azt?
" kampányának alapja nem az, hogy jól csináljanak bármit is, hanem hogy: A TÖBBIEK ROSSZABBAK!!!! "
A helyzet az, hogy ezt a "többiek" már sikeresen bizonyították.
1)Remélem csődbe viszi az országot, és megszűnik a jóléti állam európai paradigmája. Vagyis megszűnik a nyuggerszocializmus, azaz 13. és 14. havi ígérgetések.
2)Remélem Orbán akkorát bukik, hogy végleg kiesik a politikai életből. Ő felelős a mai állapotokért, azért, hogy az egyes választók megölnék a másikat egy kanál vízben. Azért is jó lenne, ha eltűnne ez a sz@rkupac, mert amúgy van egy-két normális fideszes is, Varga, Pokorni, Navracsics... Amúgy is, egy olyan párt nincs Európában, ahol ennyi bukta után ennyi ideig regnált egy minidiktátor.
"A helyzet az, hogy ezt a "többiek" már sikeresen bizonyították."
Nem vagyok se libsibolsi, se náci, de van pl. egy Jobbikunk és egy LMP-nk, (meg Párbeszédünk) akik még nem kormányoztak! Tehát ez nem lehet érv a Fidesz mellett. ;)
Az első rendszerváló választás óta folyamatosan a Fideszre szavaztam, mert tisztán látom azt az országpusztítást amit a balib oldal tudatosan csinál.
Most 2010ben a Jobbikra szavaztam, és nem bántam meg.
Pontosan azt kaptam amit ígértek.
Ha nem lenne Jobbik, 2014 ben ismét a Fideszre szavaznék, mert átlátható az amit csinálnak, és bár a lobbi tapintható, de legalább a pusztítás nem szándékos!
Inkább kikényszerített, és max a legkisebb rossz.
meg valószínűleg azért, mert majd választás előtt bedobnak valami kis nyugdíjemelést, cigányoknak egy kis ingyenkrumplit, meg néhány szép szót, és sok hülye megint meghatódik. aki hülye, de a fidesznek meg már mégsem hisz, az megy bajnaihoz, vagy vissza az mszp-hez, az már ugye elég régen volt ahhoz, hogy elfelejtsünk, és csak a szép pillanatokra emlékezzünk (mind a négyre:))
Az LMP valóban nem bizonyított még vezetőként, de bennük a saját szavazóik is csalódtak, teljesen mást ígérnek mint amit tesznek, ott már rég eldőlt, hogy ugyanúgy a pénz és a hatalomvágy motivál. Viszont olyan nem sok van, aki a jobbikra szavazott, és megbánta volna. Ők amellett állnak ki, amit mondtak, azt csinálják, amit ígértek, és csinálják is.. nem a frakció 4%-a ül bent az üléseken, és nem magyarázkodnak, teszik amit tudnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!