A legtöbb roma tényleg a Fideszre szokott szavazni?
Figyelt kérdés
És miért pont a Fideszre szavaznak?2010. aug. 3. 19:17
1/25 anonim válasza:
nem
általában arra szavaznak (már ha szavaznak), aki több segélyt ígér nekik, meg akitől kapnak mindenféle ajándékot (liszt, cukorka, fröccs, kolbász stb.)
2/25 anonim válasza:
úgy van ahogy az 1. mondta.
örök igazság, hogy gyűjtőpártra az szavaz akinek többet ígértek, hiába nem fogják betartani. mert nem lehet.
3/25 anonim válasza:
Nem! Ezt azok terjesztik, akik politikailag nem tudnak hatásosabban érvelni a FIDESZ ellen. Kitalálták ezt a nevetséges képtelenséget, hogy Orbán Viktor cigány-ezzel indult el a pletyka. Nem mondom hogy FIDESZ-es vagyok, de a korrekt politikai vitákat szeretem...nem ezeket hülyeségeket. Amúgy a legelső válaszolónak teljes mértékben igaza van.
4/25 anonim válasza:
Arra a pártra szavaznak, amelyik megveszi a szavazatukat.
5/25 anonim válasza:
Arra szavaznak, akik "több segílyt" ígérnek nekik.
7/25 baranyi kálmanné válasza:
SZERINTEM AKI TÖBB SEGÉLYT AD. Biztos nem arra aki, munkát és rendet követel.
8/25 A kérdező kommentje:
:DDDD
2010. aug. 3. 19:54
9/25 anonim válasza:
A FIDESZ-re szavaz a romák legtöbbsége.. csak elárulom :)
Egyébként Blikkben, meg még csomó újságban volt egyoldalas cikk amiben Gáspár Győző felszólította a romákat, hogy kire kell most szavazni.
10/25 anonim válasza:
A Blikk valóban hiteles újság kedves 66-os! :D
láttál te már romát szavazni? (most ezt minden előítéletesség nélkül...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!