Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki a fideszre szavazott, az...

Aki a fideszre szavazott, az mit várt tölle?

Figyelt kérdés

Gazdasági paradigma válltást?

Vagy ezt a félig neoliberális maszlagot ami jellemezte az elmúlt 20 évet is?

2011. nov. 5. 08:10
 1/9 anonim ***** válasza:
megváltást vártak
2011. nov. 5. 08:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Nyilván, hiszen 2/3 ot kaptak.

De annak is van forgatókönyve és dramaturgiája.

De biztos nem az amit ma csinálnak!

2011. nov. 5. 08:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Én a változást vártam. Bebizonyosodott, hogy szocializmus nem működött. Bebizonyosodott, hogy az elmúlt 20 év vadkapitalista szociális rendszere sem működött, . Kell valami teljesen új. Eddig ezen az úton haladnak.

Még mielőtt... : nem vártam adócsökkentést, nem vártam Kánaánt, nem vártam/várom azt, hogy pár hónap vagy 1-2 év alatt jobb legyen az élet. Egyszerűen a drasztikus változást akartam. Tulajdonképpen akár jó, akár rossz irányba.

2011. nov. 5. 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:

"Kell valami teljesen új. Eddig ezen az úton haladnak."

Hol? Ugyanaz, mint az emeszpé, csak még gázabb! :)

Változást vártál, mindegy milyen irányban?

Mindegy csak radikális legyen ugye?

idióta!

2011. nov. 5. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:

"mit várt tölle?"

Én tőled várom, hogy tanulj meg helyesen írni és csak utána kérdezz.

2011. nov. 5. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vártam, hogy kicsit több figyelmet fordítanak a mezőgazdaságra a szociknál, akik csak a városi munkások érdekeit nézik. Sok változás még nem történt.

Styloo

2011. nov. 5. 17:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem vártam nagy csodát a Fidesztől már akkor sem, mikor rájuk szavaztam.

Gazdasági szintem félig egyetértek velük, félig nem (pl. meghagytam volna a kétkulcsos adót, de kitoltam volna a 36%-osnak a határát a milliomosok felé), ez a majdhogynem turbókereszténység, az oktatási reformok, a kétharmaddal való visszaélés nem tetszik.

2011. nov. 5. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:

"Hol? Ugyanaz, mint az emeszpé, csak még gázabb! :) "

Te melyik országban élsz? Új alkotmány. Új adók. Átcsoportosítások. Megszűnt nyugdíjpénztárak. Remélhetőleg átszervezett parlament a következő választásoktól. Új munka tv. Új médiatörvény. A korábbiakkal szembemenő költségvetés. Arányos adózás (az arányo szó nem egyenlő az igazságossal).

Ezek változások. Nem, nem tartom mindet jónak. Még csak előnyösnek sem. Elég sokan észrevették a különbésget. Te nem?

2011. nov. 5. 18:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy a szocikkal ellentétben tudnak végre egy növekedő gazdaságot produkálni. Hát eddig nem jött be.
2011. nov. 5. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!