Aki a fideszre szavazott, az mit várt tölle?
Gazdasági paradigma válltást?
Vagy ezt a félig neoliberális maszlagot ami jellemezte az elmúlt 20 évet is?
Nyilván, hiszen 2/3 ot kaptak.
De annak is van forgatókönyve és dramaturgiája.
De biztos nem az amit ma csinálnak!
Én a változást vártam. Bebizonyosodott, hogy szocializmus nem működött. Bebizonyosodott, hogy az elmúlt 20 év vadkapitalista szociális rendszere sem működött, . Kell valami teljesen új. Eddig ezen az úton haladnak.
Még mielőtt... : nem vártam adócsökkentést, nem vártam Kánaánt, nem vártam/várom azt, hogy pár hónap vagy 1-2 év alatt jobb legyen az élet. Egyszerűen a drasztikus változást akartam. Tulajdonképpen akár jó, akár rossz irányba.
"Kell valami teljesen új. Eddig ezen az úton haladnak."
Hol? Ugyanaz, mint az emeszpé, csak még gázabb! :)
Változást vártál, mindegy milyen irányban?
Mindegy csak radikális legyen ugye?
idióta!
"mit várt tölle?"
Én tőled várom, hogy tanulj meg helyesen írni és csak utána kérdezz.
Én azt vártam, hogy kicsit több figyelmet fordítanak a mezőgazdaságra a szociknál, akik csak a városi munkások érdekeit nézik. Sok változás még nem történt.
Styloo
Én nem vártam nagy csodát a Fidesztől már akkor sem, mikor rájuk szavaztam.
Gazdasági szintem félig egyetértek velük, félig nem (pl. meghagytam volna a kétkulcsos adót, de kitoltam volna a 36%-osnak a határát a milliomosok felé), ez a majdhogynem turbókereszténység, az oktatási reformok, a kétharmaddal való visszaélés nem tetszik.
"Hol? Ugyanaz, mint az emeszpé, csak még gázabb! :) "
Te melyik országban élsz? Új alkotmány. Új adók. Átcsoportosítások. Megszűnt nyugdíjpénztárak. Remélhetőleg átszervezett parlament a következő választásoktól. Új munka tv. Új médiatörvény. A korábbiakkal szembemenő költségvetés. Arányos adózás (az arányo szó nem egyenlő az igazságossal).
Ezek változások. Nem, nem tartom mindet jónak. Még csak előnyösnek sem. Elég sokan észrevették a különbésget. Te nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!