Mikor fogják már fel az emberek, hogyha nem csinálunk semmit, akkor a biztos nyomor és éhezés vár az emberek többségére?
Figyelt kérdés
Mert az emberek 80%nak semmiféle megtakarítása nincs. Demokrácia sincs, viszont van mérhetetlen korrupció. Gyakorlatilag az ország a megsemmisülés szélén áll. Mind iparilag, mind infrastruktuálisan. Egészségügy romokban, rendőrség a maffia kezében. Mit vártok? Mire vártok? Mit gondoltok, ehetnénk e még ma mézet, ha a méhek hagyják magukat amikor az első emberek és állatok benyúltak a kasukba, hogy elvegyék azt, amit ők egész évben gyűjtögettek?2013. márc. 18. 10:35
41/42 anonim válasza:
Azért beszélek Orbánról mert a fönti kérdés arra vonatkoziki hogy meddig tűrjük a diktátumait és a kontár kormányzását. A Bajnaival kapcsolatos kérdéseidre meg nemérdemes reagálni mert te alkottál magadnak egy álomvilágot amiben Bajnai a rosszember és ebből te nemtudsz már kiszabadúlni akkor sem ha én oldalakat írok neked, ezért én nem is szeretnék veled tovább vitatkozni mint az előzőkben már írtam neked.
42/42 A kérdező kommentje:
Most komolyan két ember írt ennyit? :D Aranyosak vagytok.
2013. márc. 19. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!