Hogy lehet a szociális segélyből, vagy a közmunka béréből megélni?
Nem tudja elmagyarázni. Közmunkás vagyok és azért írtam a kormánynak mert még fizetést sem kaptunk, még azt a keveset sem. Annyi volt a válaszuk, hogy rengeteg a panasz.
Magyarul le vagyok szarva a többi panaszossal együtt. :D
"Azt hiszik, hogy nem tudom milyen kutya nehéz megélni 40.000 forintos nyugdíjból? Hát már hogy ne tudnám!!!" Gyurcsány Ferenc
És kb. ilyen a többi is. :D
Volt képviselő amelyik azt hitte hogy 50 forint egy kiló kenyér.
Nagyon nincsenek képeben ezek.
kérdező, te is tudod, én is tudom, a kommentelők is tudják
SEHOGY!
2/8, és a többiek, honnan veszitek azt hogy szociális segélyt kap,kaphat, az aki tartós munkanélküli, avagy minden évben 6-8hónap közmunkát végzett, foglalkoztatott volt.
Én már évek óta vagyok közmunkán, ökinél +vizügynél is, de csak álláskeresői ellátását kaptam, max.2hónapig, ezután pedig az fht.t kellett megigényelnem, ami most 21ez.ft.
Az un.szoc.segélyt, csak az 54év felettiek kaphatnak, illetve azon szülök egyike, akinek tartósan beteg fogyatékos gyereke van, kiskorút nevel.
Ez egyáltalán nem az az ellátási forma, amire sokan rávágják, szocit kapok, szoc.segélyen vagyok stb.
Egyébként a képviselőket nem érdelki, az alja közmunkás réteg, hogyan miként élnek nyomorognak az emberek, ezrei.
Ők csak a pártukért vannak, meg azért hogy a gombot nyomogassák, mikor oda kerül a sor, +felvegyék a havi 750ezres fizetésüket.
Ez van, rohadt egy ország, az biztos.
Mi a különbség az fht. és a szoc segély között? Anyagilag, jogilag? És ezekből még fizetni kell a tb-t is?
Acurvaéletbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!