Miért csak a cigányok hőzöngenek a közmunka, a szociális kártya ellen?
tudod a választ
Sajnos én igen, de kíváncsi vagyok, hogy mások ezt hogyan látják!
Te nem ?
erre is tudod/tudom a választ.
"nem minden cigány hőzöng", "ne általánosíts minden cigányra", stb...
nem hőzöngenek.
Ahh nem hőzöngenek, csak már lázonganak!!
Akkor mi a bajuk a cigányoknak, a kártyával, a munkával, a csendőrséggel?
Ha nem akarnak bűnözni, és ingyen élni, hanem dolgozni és haladni akarnak? Mi ?
Most nyilatkozta a Sajóbábonyi boltos MSZP s hölgy, hogy a magyar lakosság retteg a cigányoktól.
Vona Sajóbábonyban van, és tárgyal a cigány vezetőkkel, és a lakossággal a lehetőségekről.
tudom, hogy nem mondod. viszont a cigányvédők ennyivel le is tudják a problémát
De ez is furcsa, hisz ha valaki csak a cigányokat védi, az nem rasszista? Hisz valaki ellen védi.
Ha pedig liberális felfogású, vagy nem a rasszt hanem az esetiség vizsgálata alapján véd, akkor hogy nem veszi alapul a sértettek vagy minden résztvevő jogait?
a rasszizmus igazából nem az aminek lennie kéne.
az igazi rasszizmus azt jelenti, hogy egy csoportot népességet rasszt fajt, stb úgy utálsz, hogy nincs rá okod.
Pl a négereket utálni a régi amerikai időkben valóban rasszizmus volt. Az, hogy a négernek át kellett adnia a helyét a fehérnek, ha nem, akkor börtön, ez rasszizmus. Az, hogy a nácik a zsidókat és igazából minden más nem tiszta német embert írtottak az rasszizmus volt.
Manapság a rasszizmus egy külön fogalom. itthon legalábbis. Hisz ez egy védelem pl a cigányoknak, ha egy cigánnyal bajod van, akkor rasszista vagy. Ha a cigánynak van vele bajod, akkor neki oka van rá, ezért ő már nem rasszista. Sőt aki a cigányokat védi a magyarok ellen, anank is "oka" van hisz a csúnya magyarok, stb.
Amúgy meg ez a liberalizmus egyik elferdült fajtája. Keverj össze egy hippit egy fontoskodó és agymosott embert és megkapod az itthoni liberalistákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!