Miért csak a cigányok hőzöngenek a közmunka, a szociális kártya ellen?
valami forrás nem ártana, ahol a cigányok hőzöngenek a közmunka ellen.
Mert ez így csak prekoncepció.
Mert ez így csak prekoncepció.
Nézd meg a mai napkeltét, a főokos cigánnyal!
„prekoncepció”
Ilyeneket nem mondj cigányok előtt, mert összevernek!
sajnos a neten nekem nem megy.
Adnál egy linket?
Persze van gazdasági haszna is, a saját pénz monetáris hatásai, az adók biztosabb befizetése.
A környező kiskereskedések, termelők, persze a lényeg a cikkben van.
Ja és nem a teljes összeg, csak a fele kerülne a kártyára, hogy ami csak KP val megoldható az se legyen gond!
Sorry hogy ilyen sok idő után írok választ, de valamit hadd meséljek el:
Én ismertem (sajnos) cigány takarítónőt, aki kórházban "dolgozott" . A nővéreknek, főnővéreknek, asszisztenseknek folyton visszapofázott, rikácsolt azért, csak mert normálisan, szépen megkérték valamire, vagy mert finoman rászóltak valamiért, teljesen jogosan.
Többször volt olyan eset is, hogy hébe-hóba, úgy-ahogy felmosott, de a betegszállító vagy mentős, fekvőkocsival vagy kerekesszékkel beteget hozva kénytelen volt rámenni a friss felmosásra - elsősorban azért, mert a beteget gyorsan el kellett a megfelelő helyre juttatni, másrészt azért, mert másfelé nem is lehetett elmenni, nem volt más út.
Emiatt aztán olyan hujjogatást csapott megint, hogy a segge vége majdnem lejött, mert mi az, hogy rá mernek menni, mi az hogy tönkreteszik az ő munkáját stb. stb.
42 évesen már nagyanyó, unokája kb. 5 év körüli pulya. A tróger fia amúgy azoknak a semmirekellő lumpereknek az egyike, akiknek kitették a szűrét Kanadából.
Mikor takarítónőként munkába állt, persze mindenki megelőlegezte neki a bizalmat, amivel persze irdatlanul aljas és pofátlan módon visszaélt ez a nőstény buckalakó. Emellett egy alpári tuskó némber, egy ősbunkó trampli volt. Pár hónap múlva már az is feszültséget keltett a kórház dolgozóiban és a betegekben, ha pusztán a pofáját meglátták ennek a krampusznak.
Természetesen őt sem a bőrszíne és az etnikuma miatt rúgták ki kisvártatva úgy, hogy a lába nem érte a földet.
Kicsit később kiderült, hogy valahonnan Miskolc környékéről szalajtották ezt a putriszökevényt, meg hogy valami közmunka program keretében kapott munkát kórházban.
Ha már közmunka program, szerintem sokkal jobb és célszerűbb lenne/lett volna ezt a nem idén barnult orkot inkább a mezőgazdaságban alkalmazni, mint madárijesztőt.
Mert egészégügyi közegben, kórházban olyan volt, mint egy kellemetlen fing egy múzeumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!